Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
65075 den tüm pozlar fılata geçti.64700 altı kapanmadıkça uzun devam görüntüsündeyiz.hayırlı akşamlar.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
sevgili engini bu arada tebrik ederim.başarılarının devamını dilerim.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Tepkidir bu bandı geçemezse birşey olmaz,maviden çıkana kadar tutarız
bu yükselişe 30 dk bile devreye girdi
![]()
long devam long![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
65350 bandına değdi
geç olduya unutmuşum.
16:55 USD Michigan Hassasiyeti 77.7 77.8
şu 65.400 ü bu sefer kırsa iyi olur..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
bugünü özetleyen pivot sistemi.
![]()
65400 pivot hocam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri