bunun anlamı adam hisseden kazanamadığını vadeli hecden kazanacaktır.kolaymı bi serveti bir yıl hapsetmek.
bunun anlamı adam hisseden kazanamadığını vadeli hecden kazanacaktır.kolaymı bi serveti bir yıl hapsetmek.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
oww, bakın bu süper yorum, EFG den gelen 28000 KISA dünkü Akbank malina hedge olabilir ve kemik olrak kalir orada.
http://twitpic.com/9oyiiq/full
akbank açıklaması
65.400-66.150
-------------------
64.225-63.475
sabah 64.225 test edildi,sonra da 65.400,ikisinden biri kırılacak.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ülen 2 gündür bizi iyi gerdi yani bu piyasa..
kim ne derse desin zor iş..
Bu akşam size seanstan sonra ,spor salonu maceralarımı anlatayım da biraz gülün,bu aralar hanımla spora gidiyoruz da..
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
hayırlı bir cuma geçirmeniz dileklerimle,allah kabul etsin.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
bide şöyle düşünsek sesli olarak akbn bu değere indiyse diğerleride bi değerlemeye alınırsa sanırım piyasayı aşağı çekmek için sebeb olabilir.bundan dolayı dikkatli olmakta fayda var diyede düşünmekteyim.zemin çok kaygan.köpüklerin temizlenmesi şarttır.
Adamlar 2011'in ilk aylarinda pozlarini endeks 65 bin seviyelerinde iken % 69 dan %62 ye kadar dusurduler. Yerine de koymadilar. Ben bunu bir de 2000 yilinda gormustum. Sarayli hocamin da dedigi gibi C nin hedefi 25 binler.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri