64900 bu kolay geçilirmi ki?
64900 bu kolay geçilirmi ki?
başım döndü yaff.hehe.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
pala delirmiş,ölümüne poz arttırıyo.hehe.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
64700 5 mn bar kapanışı sata geçirir.
tekrar 64 bin ve biraz daha aşağısına inerse ki öyle olacak görünüyor
o zaman bir dip oluşumu gerçekleşti diyebiliriz bence
bakalım görelim.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
64925 5 mn bar kapanışı ala geçirir.arkadaşlar bu durumlar tamamiyle sistemseldir.bilginize.
Şimdi 3 alternatif var:
-doğrudan 59.000 e gidiyoruz,yukarda demiştim....bu ihtimal zayıflıyor..
-bir tepki yaparak 66.500 civarına tekrar yeni dip gelecek..
-76.875 ten gelen dalga 64.075 te bitti..buradan 70-71 hareketi başladı..
son 2 ihtimal 66.500 e kadar aynı çalışıyo..64.075 sl olmak üzere...
bu 3. ihtimal ov li yapıma uygun ve daha mantıklı geliyor gözüme..şu anda..
64.725 ten reverse attım,hedef gökyüzü.....64.075 ...stoploss
hadi bakalım...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Short devam short 63900 bekliyorum palayı![]()
Sağolsun dün sattığımız yerden sattırdı tekrar birazda puan hediyesi oldu...
arkadaşlar bu açılan pozlar eğer hec amaçlıysa akbn kaynaklı burada herşey olabilir.zira bu hisseyi alan güç bir yıl satamayacaksa hec amaçlı poz artışı her vadede görecez demektir.
Neyse Sarayli Hocamız da yanımda ya artık. 66800 maliyet idi. 66500 hedef verdi 2 ve 3. alternatifler ile.
Hocam spot inişine bakacak olursak, tam 1,618 yaktı bu sabah?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri