Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
evet ustam kısa periyotlar daha dalgalanmamız icab eder demekte.bakalım dow açılsın anlarız.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
65700 deneme yapıp kırdıktan sonra geri dönemez kıracaktır mutlaka ama bugün ama yarın
bant 66975-67325 oldu
Kısalardan vazgeçmemek lazım
tıpkı 68000 de serçe tutuşu yaptığı gibi bundan sonra haftanın son günü ve pazartesi 66 binde serçe tutuşu yapabilir, yukarı görünmüyor,
ya basacak 63 bine yada 66 binde serçe tutuşu, eh işte aşağıya sark tutun şeklinde
short devam short![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
şu poz artışını yapan dinazor az bi dinlense havalanacazda bakalım.hehe
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
66400-500 geçilmez geçerse al olur
değilse kv li al sinyaline itibar etmeyecem.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
bizim piyasalar hakketten ne yaptıgını bilmiyorlar dow futurelar yükselir eurusd yükselir bizimkiler bu sefer tersine hareket ederler, nedir dertleri bilemiyorum ki![]()
Engin senin 65.700 tutuyo şimdilik,bakalım?![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri