Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
apsd 17797 oldu
çok oldu
bişey var
dip oluşumumu yoksa?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
67250 kırılması hoş olmadı.sondestek 66700 deydi.66400 ise önemli destek ve ilk dinlenme yeri olsada asıl ana destek bence 65200-700 aralığındadır.bu seviyeye kadar düzeltme kabul ederim,altı olursa tam ayusal oluruz.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
66050 var destek kırarmı bakalım
son kez 66200 den longladımmı dip oluşumunda uzuna geçmiş olurum şeklinde planlardayımbakalım.
sanırım 65900-66100 gibi dip olacak bu dalgada, mecburen![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
dow daki karşılığı ise 12250 civarı olmalı diyede düşünmekteyim.
Ap 226bin oldu
apsd 22 bin oldu
hayret ağır abi hızlandı
kaçılın yoldan dan dan dan![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
pala şimdi verdiklerini akşama tahsil etme telaşında
onu anlıyorum
para kıymetli zaar![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
aylık pivottada dalga hedefi net olarak görülmektedir.
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri