altın
1568.xx stop losur bence
1802.xx
1680.xx
1612.xx
1568.xx
1527.xx
böyle devam
passat
altın
1568.xx stop losur bence
1802.xx
1680.xx
1612.xx
1568.xx
1527.xx
böyle devam
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
1580 de obo boyun çizgisini kırdı altın... bence eski dibi sert aşşa vurup ordan teper gibi...
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
verilen tarihlerden tepme olmuştur. hepsi ve 20 mayıs eksi 72 saat birleşmiştir.
Uzun vadeli tarih burada yanlış yazılmış, doğrusu 2-9 temmuz olacak.
Bunun çalışması için altın ve gümüşte 1526 da yapılan dipden asla aşağıya gitmememiz lazım.
24 mayıs kontrat kapanışıdır ve eğilimi bellidir, aşağıdır ama 1555 aşağısında haftalık kapanış yapılmadıkça orta uzun vadeli yön yukarıdır, Burada kanala değme E aşağıyı bitirmiş olabilir, tek ew verdim gerçek oldu, arkasına da 5 yukarı başlamış olabilir.
Kısa vadede huide gelen alın kanalı kırması ve yavaş yavaş orta vadenin ala geçmesi teyidi verir.
Huide 30 günlük stocastik bakacaksınız, fast slowun 20 puan üstüne geçmeli al için, dün için tam 19.XX dir. Alın size paha biçilmez bir gösterge daha 2300 sayfa sonra.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Noldu bademmi oldu sp nin %2 si?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yinede ora açık değil hala(sp seansı) ve 1313 sınırlarıyla oew (1 oew sınırı artı eksi 7 puandır) ve sabah yazdığım 1324-1326 ya göre iki sayımdan biri şekillenecektir.
Duşu aldım çıkıyorum, bu sefer bilgisayar yanımda, akşama bir galip gelelim yeter bize.
Jelibon.
indr-jel ilk ayağı çözüp yazarsan sevinirim 2-5 geçilirmi ilk ayak?
Birde 4. ayak 1-2 geçilirmi?
Ankara.
Jelibon.
Jelibon hoca Grand haric digerlerini ben de takip ediyorum. Grandi arattim bulamadim. Tam adi neydi acaba?
full stoc. ta fast vardır birde slow vardır.
fast hızlı, slow yavaş.
piyasa aşırı satıma girdiğnde düşüşler uzar. en tehlikeli piyasa aşırı satımda uyumsuzluk yapan piyasadır ve ne zamana kadar satacağını bilemezsin sen uymsuzluk bekledikçe daha da aşağıya gelir.
Aşırı satımdan tepme aldığında momentumun en önemli göstergesi olan full stoc. bakacan.
Full stocta fast ve slow diye iki gösterge vardır. Aşırı satımdan çıkarken harekete teyid için fastın slowu 20 puan geçmesi gerekir. Dün kapanışta 19.XX idi. Hui için.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri