kayahan'in varligindan al sinyalinin geldigini anliyoruz![]()
kayahan'in varligindan al sinyalinin geldigini anliyoruz![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
aynı ırmağa girenlerin üzerinden değişik sular akar ,...
heraklitos
böyle demiş,.....
ne yazarsam yazıyım,..şurası kesin herkez kendini yaşar,.....
benim yazdıklarım sabit olduğuna göre,...bana göre problem yok,....
newton bu,...boru deyil,....yerçekimini bulmuş,....çığır açmış, einstain bunu uzaya taşımış hacimin içine koymuş,...sonrada kuantumcular,....
borsaya newton yter de artar,.....einstainde borsa yoktur,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Griechenland vor Neuwahlen - Präsident entscheidet über Datum
10:23 16.05.12
yunanistan yeni seçime gidiyor.
cumhurbaşkanı bu gün tr saati 13 de yeni seçim tarihini bildirecek
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Dax yocu ilk hedef6297
hedefDow 12.567
bu indik,...ikili tepeler dahil,...satışı noktasal olmuş,....birinci tepeyi pas geçip ikinci tepede satmayı becermiş,...yani diverganceyi de pas geçiyor,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
buda mart 2009 dan 92500 tepesine kadar olan bölüm,....yani bu son satışa kadar ip gibi dizilmiş,...neler satışlar,....
alışları hiç konuşmayalım,.....
indi üstadım birşey soracam
apsd 4500 artı %1.40 eksi piyasa
apsd 9500 artı %0.80 eksi piyasa
şimdi ben böyle görünce ne anlayacam
bana göre piyasayı toparlarken yeni boğalar poz açmış.ayılar poz kapatmamış mı
yoksa ayılar daha da veriyormu yu anlayacağım
bir yorumlarsanız sevinirim
vob taki dönüş haREKETLERİNDE apsd çok farklı olabiliyor
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
birincide,...tepe 92.5 zirve indik 92.5 ğu dün geçti,...yani artık basamıyor,...
su pompası gibi düşünü, suyu basacağı yere ne yapıyor çiğniyor,....o nedenle satışların güçlenmesi için bir geri alış olup pompa alıcısına su topladıktan sonra tekrar basarsa satışlar güçlenir,...
yani bir geri alışa, ikinci bir satış dalgası daha güçlü olabilir,...
bu zamana oturacak bir hareket,..bu beklenmeli,...şimdi bu olana kadar, bakın iki haftadır yazdım, dünde yazdım,...gömleğin yakası konusunda yazdım,...
bunlar hep aynı konular, hafatalıkta çekim rakamları yine aynı konu, bu son hep aynı konu,...
bakın bu sıkarken,...parite dibe koştu,...usd yukarı öngörüden fazla çıktı,...1.8260 tı kontratın direnci,...
işte bu ikinci dalga yıkıcı olacak,...olursa olacak,...
işte dün una dedikki, 67100-200 muhtemel tepki veya, 64100-200,...hangisi olursa ne olur bunuda yazdık,...
örnek 64100-200 direk görürse tepki geri alış daha kuvvetli olur, mevzu ne o zaman,...
portföyün, 67100-200 le , 64100-200 arasındaki puvan farkının yıkımına dayanabilirmi,...işte cüzdan yönetimi önemli o nedenle,...
mantık 68750 hep çekecekti,...düşeni kendine çekecek çıkanı kendine çekecek,..mantık buydu,..ne kadar şiddetli düşerse o kadar şiddetli geri çeker,...iki yönede, taki bu rakam silsilesi terkedilene kadar,....
eski ayı,
yeni ayı,
eski boğa,
yeni boğa,...
şimdi bir su şişesi al eline,..1 lt lik pet şişe,...önce full doldur şişeyi,...sonra 1 bardağını iç,...
şişede kalan bu eski ayı ve boğalar,...o bir bardaklık içtiğin bölüme ise yeni boğalar veya ayılar çömüyorlar , yani içtiğin su yerine konuyor şişe tam taşacak su dökülecek alış veya satış geliyor,...
anlayacağın,...1 bardak harici bölüm, bu ana aps yi, içtiğin bölümde günlük, apsd yi yeni boğa veya yeni ayı olarak oluşturuyor,..
ama ana portföy aps olarak kalıyor,...ana portföyün yönü bellidir çünkü, uzlaşır,....
apsd 4500 artı %1.40 eksi piyasa,...
burada yeni ayı gelmiş,...ne yapmış 67100 e kadar taşıracak, şişeden döküldüğü anda çıkar, o dökülen onun şort karı olur,...
apsd 9500 artı %0.80 eksi piyasa,
burada yeni ayı var ama,...boğada s....tımarını demiş,...zorlanmış, koncoktürü kullanmış ve o kadar düşürebiilmiş,...yani satışlar bir miktar karşılanınca tırsani bir durum olmuş,....paldır küldür düşen pariteye rağmen bu,...
ama bunlara bakmayın, ...bunlar adamı sulu dereye götürür suzuz geri getirir,...bu bence şu yeni vade başlarında önemli,...
şişye bir miktar koyuyor, yarısına kadar, kalanı müsaitten koyuyor,...1 bardağıda sana bırakıyor,..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri