58042 dip izlenmeli dedik
58082 gördü
yuhh yani pala
passat
58042 dip izlenmeli dedik
58082 gördü
yuhh yani pala
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
15 dak sp.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15 dak alternatif.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ikisinin farkı dünden yukarıda kalırsak yani dünün altına sert inmezse de saklıdır.
sert inerse abcxabc ikinci ihtimal ardına 3 üncü ihtimaldir.
en çok ilk verileni tutuyorum, dünün altına sert inişte 2. yada 3. olur şaşırmam.
Jelibon.
vay anam vay be gld, hui 2 standart deviation dışında asla ve asla yeni short yok gümüşte trade plans yazılı altındada her 15 puan düşüşe 1580 itibarıyla 1/4 long, 4 parça poz.
Jelibon.
Unutmayın esas alım bb içine geri döndüğünde, risk almak istemeyenler kapitilastyondan çekinenler ya herro ya merrocular bb içine dönüşü beklemeli.
Jelibon.
cüneyt çakırı vermişler maçın içine edecek düdükten maçın zevki kalmayacak. hop düdük şak düdük.
ver fırat aydınusu ortalık kan gölüne dönsün maçın hasıysa finalse has olsun
ama yemez.
Jelibon.
dip gelecek hafta olacak galıba...(altın ve gumuste)
Ha şimdi iyi oldu işte düşüş 5 dalga istemezdik, 7 olsun abcxabc olsun ki itkisel 5 dalga ihtimal ortadan kalksın.
Jelibon.
Buda kanalı kırarsaki hali.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=26144
İkiside önceden verildi. 4 mayısta verildi.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri