altın haftalıkta iki tarih
7 mayıs ve 16-17 mayıstır.
Jelibon.
altın haftalıkta iki tarih
7 mayıs ve 16-17 mayıstır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
uzun vadeli iki tarih 14 mayıs ve 2-9 hazirandır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
tweeter kullanan varmı ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
hocam huı 2 katına cıkarsa altındamı 2 katına cıkıyor....altında 5 nolu yukselıs hedefınız nedır hocam?
takozmu obomu?
zarlar.
ben yapmayacam piyasa yapacak.
Ben görecem.
Herşey net açık 1380 ve 13100 altı short yaslanır. Üstünde yaslanmaz.
Ne kadar çabuk verirse fikri o kadar iyidir.
Pazar gecesi görüşmek üzere.
Jelibon.
bizimki nie düşmezki
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yazamaz sabahtan kimse rakam veremez.
noktasal olur öğlene.
jelibonum ben jelibon.
noktasal öttürürüm
KRALINI.
JELİBON.
1625 SHOW NASIL?
jELİBON.
1642-1646 VE 1652-1661 DİRENÇLER.
jELİBON.
30.45-30.85 VE 31.40-31.65 DİRENÇLER.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri