ahanda gayahan...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Hadji..bu arada vizyondaki "Açlık Oyunları" izlenmesi gereken bir film... Düşük bütçeli amma Kültür Endüstrisinden, Gap-italizme kadar çok geniş bir çerçeveye haşırt diye derrunnn eleştiriyi çok ince görüp kalın dokuyan bir film..sitıronkli edvaysıd yani..arada reklam gibi oldu amma...izlemek lazım...
BANGA mühim
(Astatin featured şargı sözü)
Nerde kendini bilmez lonkçular,
Bir seans öylece çekip gittiler
Çınladı uzlaşmalar kör sokaklarda
Yankısı kime kaldı
Ayuu koydum adını
Kederi bende kaldı
Uzak pozisyomlar kurdum birbirine
Şelaleye aldandım
VOBun surlarında şortlar açtık
Vuruldu kontratlar soluksuz kaldık
Kendine çekildi bütün boğalar
Gölgeler orda kaldı
Ayu koydum adını
Kederi bende kaldı
Uzak vadede şortlar açtım birbirine
Şelaleye aldandım
BANGA mühim
PUPU lar sarmış dört bir yanını..bu PUPUlara meydan okumak ya 5000 pianla ödüllendirilir yada 2500 puan istopla
BANGA mühim
bu arada özel yetkili savcıları,o küçücük çocukları zehirleyen şahıslar için göreve davet ediyorum..
--Eksiklik Kendi Özümde--
asti bi şiir de ben yaziym ,bakalım beğenecek misin??
Yokuş aşağıdır işleri
Pek kalındır dişleri
Kim bu zevat der isen
Ayıdır hemcinsleri
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
[quote=EMEKDAR;403672]
Cumartesi zabahı üstüm gapalı,abdasdım yerinde olduğu halde gorkhunc bir üriyaynan uyandım...
Ekrana bakıyorum,birden ortalık gızarıyor rakamları 70225 görüyorum ve ben longmuşum,ekran kitlenmiş,telefonun tuşlarıda basmıyor...
İyiki uyandım ohhh be.....
Sonna getdim guzularımın yanına,guzularımnan oyneşdimde sıkıntım geçdi...
Rüyası bilem acı veriyor..ayuluğunda böylesi...tövbe tövbe...HEMİDE TATİL GÜNÜ HEMİDE PİYASALAR GAPALIYKENE......
HAYIRDIR İNŞALLAH !!!!!...[/quote]
Euuzübillahiminişşeydanirraciyym..bismillahirrahma nirrahiyym....Eşhedüenlaa ilahe illahlaaah...ve eşhedü ennemühammeden abdühüü verasüülüh.......
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri