ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
üğğğğ.....fdj randırmış goşmuş hacciiiiiiii...üwww umudumuz frodo...üww..negatif ayrışma scenario yu hayat geçirelim....aha da FDJR/X30yvade haftalık....neg ayrışma veri hayli mümkün...o da olmazsa Valkyrie operasyonu yapalım.. o da olmazsa stoplarız![]()
BANGA mühim
vayyy..S&P nin yaptığı lolo yu duymamıştım.. O zaman az bile düşmüşüz..graşalım bence
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
patlatsana be lebron şöyle 69xx lere doğru inceden inceden
BANGA mühim
Şinci şerefsizlikte uç nokta ne olur..S&P çıkar der ki, pardon ya karıştırmışız biz TR için dediklerimizi aslında Macaristan için diyecektik...Bi hata olmuş...Hatta TR nin görünümünü pozitife çevirdik...VOB %6-8 yapar....her ne kadar istopum 72750 lerde dursa da, o durumda Astatin VOB u brakır... Neden? Herkesin başedebileceği karşı tarafa ait bir şerefsizlik seviyesi var...Bu noktadan sonrası beni aşar..Sonuç: Long live gorrektship
BANGA mühim
acaba olacak mı always kicks mala?
--Eksiklik Kendi Özümde--
şimdi teknik,taktık, sıstemık,lebronik oik buik herşeyin satta olması lazım gelir.açıklama da geldi..satması lazım,feci grash lazım..ama ya gayahan factor?..
--Eksiklik Kendi Özümde--
not desired but usually realized
ehmm ciddi olalım... kuşanın zırhları çekin kılıçları, boğa kanıyla sulanmış bir gızıl şafağa, ey şanlı brakisefal ayular....
hadjı,
15 dklıkda peşpeşe 4*5 yerde yaptığu pupuları yedi...ya düzeltmeydi bitti..yada devirdi devireceği malı..şimdi ışık hızlı düşüşlerle o yıkılan malları paraya çevirecek...pis gorkuyorum..amma saatlikde düşükleri yenilediği zürece şortları tutacağım...le cader de la gısmet![]()
BANGA mühim
yok hadji ben de illa graşarız demiyorum. bir tarafa hülülülü yapacak kapanışta diyorum..ama hangi taraf bilemiyorum...arka sokkalarda neler oluyor...üwww.. ha graşalım dersen uyar tabi..Yatırımcının Eylemsizlik Prensibi dolayısıyla işime gelir mi..ehmm..gelir tabi..üwww
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri