Aylık sayımı vermiyorum defalarca verildi, III E C Yukarımız devam ediyor.
Jelibon.
Aylık sayımı vermiyorum defalarca verildi, III E C Yukarımız devam ediyor.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dowun mart sonunda yaptığı 2009 mart rallisinin en yüksek değeri 132XX e 1 aylık 500 puanlık satış ardından tekrar yaklaşması
tarafımdan çok önceden verilen düşüş 335 flat yada uçgen olacaktır tezini haklı çıkarmıştır.
Öngörülmezmiş!!!
Şimdi süreçte daha çok üçgeni ewledim 335 flati yanına koydum, ikisinden biri dedim.
Haricinde ne vardı? 3 ün hiç bitmediği iv düşüşde olduğumuz ve ardına v geleceği.
BUnların topu 3 ihtimal, bu 3 ihtimalde çöküşden hiç bahsetmedi, alayına karşı yüzlerce topiğe karşı no crash uyanın çektik.
Neyse sonuç %5 düşüş. Onu da geri aldı buffalo.
Peki şimdi?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şİmdi dowda tepeye yaklaşma üçgenden daha uzaklaştırdı bizi ve diğer ikisini ön plana çıkarıyor ya
335 flat yada
3 hiç bitmedi bütün düşüş iv ve v yukarı gelerek 3 ü bitirip 4 düşüşe geçecek.
ewleyelim.
Jelibon.
Dow haftalık.
Jelibon.
dow günlük 335 flat.
Jelibon.
günlükte 3 hiç bitmedi sayımı.
Jelibon.
Elbette zirve yenilerse 3 hiç bitmedi sayımının ihtimalini arttırır, yenilemezse 335 flati artırrır.
Yenileyip çok geçemezse irregular b olabilir.
En iyisi fikir açısından sert zirve yenileme yada yenilememedir.
Jelibon.
2 saatlik üzerinde 60 dak.
ikisi bir arada.
Jelibon.
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
30 dak.
jel.
Transport.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri