23 ünde hangisi olduğu daha net olacaktır.
Yanlız bu hareketler birşeyi netleştiriyor her türlü 4 olsun arkasına 5 var çünkü.
Yani her tür 4 olsun farketmez ama 1 e girmesin, ayar olsun yogi.
Jelibon.
23 ünde hangisi olduğu daha net olacaktır.
Yanlız bu hareketler birşeyi netleştiriyor her türlü 4 olsun arkasına 5 var çünkü.
Yani her tür 4 olsun farketmez ama 1 e girmesin, ayar olsun yogi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hangi 4 ü isterim?
Elbette iv isterim süre uzasın yogi kavurma etkinlikleri uzasın ne kadar uzarsa kaynama süresi artacak et lezzetli kıvama gelecektir. Ya güveç ya düdüklü tercih edilmelidir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
niye vixden short olmaz dediğim umarım anlaşılmıştır.
Jelibon.
Jelibom abey selamlar..
gosterdiğin ısık dogrultusunda sayım yapmaya calıstım eliota gore son dalga 13666 gecilmemesi gerek der.
Saygılar,![]()
fikirler yalandan ibarettir, bak gor ogren
dogrusunu içinden bul....
fikri olmayanın zikri de olmaz...
baskasının aklıyla, cukura kadar gidersin..
İpone kısa kısa
Caylakboga sayımda 14 e giriyor sayımın orjinal halı topicte var
Sayım sonuna ise katılıyorum a düşüş 10 Nisan dibi b yukarı oradan başladı ve c düşüş ile ilk a düşüş bitecektir.
Bu yüzde 70 ihtimaldir.
Alternatifde iv aşağı bitti ve v yukaridayiz yüzde 30 ihtmaldir.
23 Nisan'a dip gidersek ilki tepe gidip zırve yenilersek ikincisi.
Jel.
Bir hata yaptım fp son zamanlarda hep bitince dondü dedim yine öyle oldu ama
Sunu gözden kaçırdım
Fp nin daha onceleri dönme gibi çalkalama yapabileceğini 40 kere yazmıştım dowdA 12000 12300 calkalamasinda bunu düşünemedim Sebebi spye odaklanmak tabii
Neyse dönünce bunu graflarizki fp nin çalkalama karakteri ortaya çıksın
Jel
jelibon abi altın için destek direnç nedir?günlük haftalık??
Vix al şartı aldırdı kısa vadede iyi oldu orta vadede iki sayımı ayırt etmek için sp %1 yukarı ister dün kapanışından aksinde orta vade ala geçmez ve bu yükseliş satış fırsatı olur spde 1-2 gün takip ala geciyormuya
Risksiz trade 23nisanda
Ala geçerse al tutulur ala geçmezse tek tarafa sartlamayin kendinizi
Jel
Çok uzaktakim bugün için 1681-1691 direnç
Jel.
Ndx düşen kanal çizin
Nerde durdu görün
Basit kırarsa ok kırmazsa direnç yedi
Jel
gumus bakır ve palladyumda margınler dusurulmus hazırlıklar baslamıs...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri