Fan fini fin fon.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Neyse geyik gece bakarız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Varmı lem 6.74 den aldıran sistem?
Jelibon.
Bir gün evvelden yazılan önce oraya önce düşen
varsa çıksın hodri meydan.
Jelibon.
arkadaşlar eski mesajlardan çoklu alıntı nasıl oluyor ?
valla buraya kadar iyi idare ettik . üst üste iki kere haklı çıktık . Neticede ustamız kim ??? Jelibonnn ...
Lakin usta haklı sanki 60 dak. Bb çok riskli .de orta çizgiyi geçmesini beklemek daha az riskli ve mantıklı .belki biraz geç oluyor ama garanti .
Yalnız usta bizim vob neredeyse vıx ıle at başı gidiyor (günlük) . Eğer vıx e göre karar verilseydi 21-22 hatta 23 mart ta short poz alınabilirdi .77 bine doğru son çıkışın vıx de fake olduğu çok belli oluyor .aşağı eğimli takoz ve yukarı fırlama vob da da çöküş ...
Iyi akşamlar herkese . . .
Bollınger e ve ters obo ya güvendim . Aslında bu kadar bariz yapmıyorlar mutlaka sağ omuzu baş kısmına kadar indirip formasyonu bozup sonra çıkarıyorlardı. Bu sefer çok sabırsızlardı alenen yaptılar...
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri