Hangisi olabilir ???
Hangisi olabilir ???
Sp nin orta vadede 4 nisanda flate 9 nisanda sata çıkmasıyla (6 nisanda kapalı olmasıyla cumadan sata çıkacağını vermesi) %51 e çektiğimiz iv düşüş yerine 4 düşüş ihtimalini nasdaqında 2-3 gün önce flati ardında dün orta vadede sata çıkmasıyla %51 den %70 e çıkartıyorum. Ağırlıklı ihtimal bundan sonrasında 4 düşüşdür.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
4 düşüş daha önceden belirtildiği gibi 2 düşüş zigzag olduğundan üçgen yada 335 flat olacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
12250 de bulunan 1 tepe noktası ihlal edilmedikçe 4 düşüş senaryo ana senaryo olarak devam edecektir.
Jelibon.
İleride 12250 ihlal edilirse iki ihtimal ortaya çıkar.
1. GSC III bitmiştir. GSC IV başlamıştır. Great great depression. Bana göre çok iyi olur sebebi seçim meçim o yüzden düşmez tırıvırıcılar rezil olur.
2. Yada overlaplı yükselen ayusal takoz gelişir.
Jelibon.
12250 1 tepe yeresi spde 1292 dir.
Jelibon.
Rutta ekim sonu tepesi 1 dir. Ve ona çok yakın olmamız fikir verecektir.
Jelibon.
Rutun neredeyse %1.2 düşecek yeri bile yok. Peki rutta bu ihlal olursa dow ve sp için katalist olurmu rut? İşte onu bilmiyorum. Rutda dax gibi çok overlappli piyasa.
Jelibon.
4 düşüş için ilk grafı verdiğimde yazımda %5 ila %10 arası düşecek demiştim.
Jelibon.
4 düşüşde üçgenin tehlikesini vurgulamıştım, bu üçgen 5 dalgadan oluşacaksa ilki çok sert ihtimallendirilmişti.
Şimdi dönelim bakalım ilk ne zaman verilmiş ve düşüş nasıl gösterilmiş?
Jelibon.
27.3 den aldım belki daha eskiside vardır ama önemi yok.
Bu grafın çeşitli halleri sonradan da bu topicte defalarca verildi.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=24935
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri