dip ihlal
dip ihlal
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
sp 15 dak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
rut 30 dak.
jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Unutmayın rutta yeşil a nın olduğu tepe alternatifte kırmızı 3 tepe.
Kafanın almadığı ne burada?
Tepeler 3 dalgada olurmu?
Almıyor kafam. Orta vade sata geçmiş olsada ve bu işaretin ihtimalini arttırsada 3 dalgada tepeyi benim kafam almıyor.
O yüzden rutta daha önce verilen iki adet 1 ve i ye girmedikçe dikkat önce onlara yönlenme gelebilir ardından yeni tepeye ziyaret gelebilir.
İki adet 1 ve i ye girişte ise bundan tamamen vazgeçilir.
Jelibon.
11 nisan eksi artılar bradley dibe yada tepeye gelmesi yardımcı olacakmı?
Dibe gelirse 23 nisana yukarı yapabilirmi?
Tepeye gelirse alçalan dibe 23 nisana düşebilirmi?
Zaman gösterir.
Jelibon.
Bradley 16 mart, FP sonu 26 mart arkasına papatyaya kadar tek tarih bradley 11 nisan.
Papatya 23 nisan.
Şimdilik tarihin yaptığı iki trend 7 mart-16 mart tek trend yukarı dow, arkasına ikinci trend 16 mart-11 nisan aşağı dow.
3 üncü trend 11 nisan (eksi artılar) - 23 nisan yukarımı dow?
Yoksa bradlye hiç işe yaramayacak ve 23 nisana düşüş trend yönünde devammı.
Spde aynı şekil 7mart-26mart-11nisan-23 nisan.
Jelibon.
Bu 11 nisan vixe çok uyuyor.
Jelibon.
Bütün bunları net çözmek istiyormusunuz bekleyin 23 nisanı risk almayın.
Arada günlük vur kaçınızı alın rahat olun.
Bol şanslar.
Jelibon.
hui.
Jelibon.
jel hocam buyuk resımde spot altında buyk 5 dedıgınız yer . neyın 5 i?
Goldie.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri