oh be 4 üncü ayak sürpriz geldi, rahatlattı. Bu şekil 5 de kalsam moralim bozulurdu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
90 lık satış günü tam 90 mı bilmiyorum dün arkası yatay olur.
Esas gün cuma o da kapalı.
Jelibon kaçar.
Pazar gecesi döner.
jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Flat flattir bu gecenin sonunda değişmeyebilirde.
Gece sonucu alırız.
Ne sat ne flat ne ala dönüş hepsi verilmiştir.
Jelibon.
Çok Uzman
Dün ardına beklenilen 0 kapanış.
Orta vadeyi sata atamadı.
Yarın son şansı.
Bugün verilen sayım yanında kırmızı 3 bitmedi sayımı devam ediyor.
Sata atarsa bugün verilen ağırlık kazanacak.
Sata atamazsa 3 bitmedi ağırlık kazanacak.
Birinde mor iv dipleyecek 23 nisanda.
Birinde kırmızı 3 tepeleyecek 23 nisanda.
Veriye geldi kumara geldi üstelikte tatil.
Maça haftaya devam.
Ayunun bir tane vurma noktasındayız yada vuramama noktası.
Pazara bakarız.
Flat flattir. Sata sokarsa satılır, tekrar ala sokarsa satılmaz.
Jelibon.
Hani vixden bir fikir varmı?
O da dayanmış bb ye.
İçe dönmüş, ittirip ittirmemeye karar verme noktasında tam.
Yarın alırlarsa piyasayı yarın vix içe dönmüş olacak o zaman alt bbye kadar long para edecek yine.
İttirmeye devam edersede yogiye yarayacak.
ŞU PİYASAYI BİR TARIM DIŞINA DAHA BU HALDE KARARSIZ SOKTULARI NE İLK NE DE SON. SON ZAMANLARDA BUNU HEP YAPTILAR, HATTA GEÇEN AY AYNISI OLDU, 5-6-7 MART ALDAN FLAT SONRA SAT SONRA AL GEÇEN AY YİNE TARIM DIŞINDA OLUŞTU. BU PİYASANIN BU DÜZENİNE HASTA OLMAMAK ELDE DEĞİL, BU YÜZDEN DOWDAN BÜYÜK KEYİF ALIYORUM.
Dip not vixin bbsinin daha da sıkıştığı iğrenç bir durumdayız maalesef. O bant genişledikçe volatilite de trade daha kolaydır, bb nin bu kadar marj olarak azalması iyi birşey değil bir trader için. Bu da zaten 13000-132XX, 2XX puanda bir piyasayla 15 marttan beri 21 takvim günüdür işi götürüyor. Bunun bir kısmı kendi içindi bir kısmı elbette silsile içindi. Tr gibi gerizekalı piyasalar için.
Bakalım yarın neler olacak. Bu kararsızlığı yapması kendine dezavantaj çünkü yarın kendi kapalı.
Jelibon.
Çok Uzman
İyi Geceler.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri