20 ara papatya idi.
20 aradan sonraki papatya 7 mart idi.
7 mart yeni al sinyali çaktı.
Uzattı.
16 bradley 23 FP dedik.
16 bradley dowda tepe oldu, 23 FP spde tepe oldu(sonradan 3-5 puan geçilsede)
7 mart-23 nisan tradeinde ya 1 ya 2 ya 3 trend olur.
1 trendde hep yukarı olur.
2 trendde bir yukarı bir aşağı olur.
3 trendi biraz sonra anlatacağım en tehlikelisidir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
7 marttan sonra tartışmazız 1 trend aldık yukarı olarak.
İki tarih engel edebilir bunu dedik.
16 bradley ve 23 Fp sonu.
dowda 16 spde 26 yani FP nin bir gün sonrası.
Şart koştuk bunlar geçilmeli. Sert geçilmeli.
Aksinde 23 nisana 2 trend gelebilirdi.
Bunun için ne dedik sinyal değişirse ele verir yada kanallar yada stoplar.
Şimdi 2 trende gidiyor papatya olayı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
En kötüsü 3 trenddie dün biraz anlattım.
Bilinmeyen 2 hafta içinde tekrara araya girip 23 nisana alçalan tepe yapması.
Bu saatten sonra 23 nisana 10 trade günümü daha önemli yoksa 23 nisan - 17 haziran arasımı?
Elbette ikincisi.
Papatya bu şekil, tarih yanılmaz yorum yanılır. Gerçi yorumda yanılmadı 23-26 iki ok çektik üzerine. Sistem gibi.
Jelibon.
Keşke daha önce baksaydım gann analizine göre garanti de 27 şubat dibi ne göre 26 gün sonra tepe olması gerekiyordu ve bingo 03 nisan 7.44 tepe oldu en azından şimdilik . Ha bu arada 09 ocak dibi baz alındığında 23 gün sonra tepe beklenbilirdi ve grafiğe bakınca görürsünüz 23.gün 8 şubat ...
Gann amcaya sevgilerle . . . Bazen tutmuyor olsun !!!...
Bahsedilen papatya okları.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=25084
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=25085
Jelibon.
Güzel kendini ele versin bizi teyid etsin bir piyasada en çok istenilen şey kendini ele vermesi.
En istenilmeyen belirsizliktir.
Unutmayına flat al değildir. Flat flattir. Arskasına sat gelirse sattır. Aldaydık 7 marttan beri 4 nisandan beri alda değiliz.
Jelibon.
jelibon Nickli Üyeden Alıntı
Oewler
1499
1440 yanaşamadık şiimdilik.
1386 hemen geldik. ikinci ziyaret.
1372
1363
1313
1303
1291
1261
1240
1222
1187
1176
1168
1146
1136
1107
1090
1058
1041
1032
1018
1007
bir oew sınırı eksi artı 7 dir.
Jelibon.
Vix bbye bazen değdiğinde al versede esas al koşulu.
risksiz al bb dışı, içi, önceki barı geçiştir.
bunu tanımamış gibi kapitilasyon yokmu dedim, kapitilasyona başladı.
bu setup genelde 2-3 gündür.
Bunda hafif nankörlük var, bazen ilk değdiği an dönüyor genelde trende devam ediyorsa oluyor bu.
Bazende setupa tam geliyor yani içi dışı barı geçiş.
Takip edelim bakalım. ilk uyanıkları atlatma beklenildiği gibi geldi, dün sp seansında ilk atlayanlar pişman, şimdi ya kendi gelip alacak ya bb yi ittirecek.
jelibon.
Şunu da unutmayın
futura %.70 eksiden korkmayın %1 i geçtimi korkun, dün için söylüyorum bunu.
açık piyasa dax aynı zamanda %2 üzerinde düşüşdeyse iki kere korkun aynı andaysa hele ikisi.
sp uymaz uymaz bir gün uyarsa yakar. yine dünü söylüyorum.
Bana mesela dünkü futura ve dax durumunda o sinyalin flate çıkmayacağını kimse anlatamazdı, dünden biliyordum flate çıkacağını. sizde bunu bilmelisiniz.
Jelibon.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri