4 düşüşse 15 marttan beri düşüşdeyiz demekdir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
23 Nisan papatya sonrası nasıldı hatırlatabilecek varmı?
eğer dip olursa 23 nisan, sonraki tarih 6-7 haziranmı vardı?
teşekkürler.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
gramda 93 te sınırda
dow.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
vix.
jel.
yani ya direkden dönecek şut ya yogi gol atacak.
19 da altılı heycanı sadece Jeliboncada.
Atamazsa kontratak olur.
Jelibon.
Bundanda bıktım ha, 23 nisan gelsin artık.
Şu 2011 yaz sonbaharında beni bu kadar yıpratmadı bu.
Jelibon.
Altın en fazla 1609-10 dan dönerse son kez tekrar 1650-60 gibi yapıp gümbürtü koparabilir şeklindede düşünüyorum
sonuçta şu zamanlarda veya bir sonraki dalgalanmada kaçınılmaz son olacak ve Nisan Mayıs ayında altın dipleyecek.
bunu hala bekliyorum
1356 $ +- 15 $ seviyeleri beklediğim fiyatlamadır.
fazlası eksiği olursa durumu tekrar değerlendiririz artık.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bunu niye yazıyorum devamlı esas zor piyasa oydu ama vixin yüksekliğine puan veriyordu o piyasa yine yine dönem dönem düşüş yükseliş olsada büyük sabırla onu o zaman kolaya getirmiştik.
Bu şimdi bir uyuz bir uyuz 15 marttan beri aynı yerde.
Bu yıpratıyor, haraket olsun marj olsun. 13000-13300 20 takvim günü. Bu şekil bunlatır adamı. Tradeide zordur.
Jelibon.
grama bakarsak 3,5 gram satış yedi bence durması lazım dünden beri -fazlasıda ii olmaz kademeli olması lazım geçen ay ilk defa 100 den 1,5 puanla ekside kapadık
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri