Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
altında alım baskısı var bence alıcaklar. çok pis cover bekliyorum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
ewle yapıyla üçgenle sisteme
olabilecek al sat flat sinyalleri dikkat olmuş değil olabilecek sinyal değişiklikleri
DÜNYADA SADECE JELİBONCADA.
ALAYINA HODRİ MEYDAN.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Lem ben senin sisteminin al sat flat vereceği günü yazarım lem.
Jelibon.
Altın 1600-1610 kırarsa global çöküş start almış demektir
belki biraz daha dayanır
ama bu seviyeler aşağıya geçildiğinde ne borsalar ne altın çıkmaz
dolara hücüm başlamış olur
göçmen kuşlar geri dönecek.
Qe3 olmayacaksa bu böyle.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ruti.
jel.
dow.
jel.
sipa.
jel.
daha önceki düşüşlerde dolar ile altının ters haraketine bağlı olarak onsun kanala gitmesi için dolar kurunun en az 1830 üstünde olması gerekirdi bundan yola çıkarak hala alçalan tepenin bitmemesi güçlü görünüyor
Usa piyasalarında tepe formasyonları tamamlanmış
belki bu sarkmadan sonra son bir aldatma çıkışları 3-5 gün
ama belkide oda olmayacak görünüyor.
ama kanatimce tepe bunlar.
global piyasaları altının düşüşü belirleyecek görünüyor, satartı ne zaman verirse bakalım.
iyi akşamlar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri