Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Çok Uzman
hayırlı geceler..
bir selam verelim bi rakamlara değinelim..pek değişiklik yok ama..hatırlatma ve ilave..
öncelik dowda 12900+100kırarsa allah bilir demiştikyönü malum...14100 dü 10 000 lerde patinaj çekerken..yada altın 14100 demiştik
o biraz farklıydı..
arkadaşların bazıları bu mesajın altına teşekkür etmişler . Pes. Adam gideceğim diyor siz teşekkür ediyorsunuz yani dünden razısınız . Hayatımda sallapati yapmadan analiz yapan ve söylediği herşey çıkan birine rastladım şaka gibi . Uzmanım diye ahkam kesip söylediğinin hep tersi olan (aslında bu da iyi ne derse tersini yapıyorsun !!!) hala sıkılmadan tv lere çıkan yüzsüzlerin yanında jelibon altın madeni gibi . Valla yağcılık falan değil üstad istersen hiç tarih verme , papatya dan , fp den bahsetme analizlerin ve ew lerin ile yazmaya devam edersin umarım . . . Hem bu borsa işi başka şeye benzemez insanın kanına küçük lotlar halinde karışır , bırakamazsın...
hatırlana 1521 +1 di..1900 ün altını özellikle çizmiştim uzun vade uzun bakalım orta vadeye ya dönerse ganimet olur diye yazmıştım ..arıyıp yazımı ekleyip bulamam.malesef
sonra ki rakamlar.1662 ve 1266..
durum şimdilik 1266+1 1778-1..arada bir kaç rakam var ama kafidir..
meyse diğer endeksler alıp başını gidiyor ne dmiştik dünya ya herrro ya merrro bana göreydimerrroymuş dowla tabi..
ha yazdıktan sonra hemen bi düşüş gelir muhakkak ...inadıma
iyi geceler.
işsiz kalan ayı böyle vakit öldürüyor .
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.
onsta asyadan puan çıktıkça düşüş olmuyor avrupa seansı açıldığı zaman gerileme yapsada yine artıyla kapatıyor - izlemeye devam 5 artı puanla kapadılar takibe devam
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri