neyse ben ov li olarakdan 75 biden short devam dedim![]()
neyse ben ov li olarakdan 75 biden short devam dedim![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
30/03/2012 12:09:11 *(suriye krizi)annan: Hükümet güçleri ateşkesi derhal uygulasın-cnn türk
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
x100 olması gerekenden tam 2500 puan yukarda
bunu bugün aylık kapanış uğruna yapıyor
düşüş er yada geç gelecek bence.
Hun İmparatoru ATİLLA
haftaya spot kafadan 72500 de zaten
yani bence.
Hun İmparatoru ATİLLA
var bi numara
bi haber bi gaz
bakalım haftanın son günü, ayın son günü spotu 500 puan yukarda açtığından belliydi zaten
kimbilir ne hinlik düşündü deyyuzlar
emler düşüşte bizimki çıkışta
gelde işkillenme şimdi.
Hun İmparatoru ATİLLA
ula hinoğlu hinler
o elektronik aletleriniz programlarınızla birlikte helak olasınız inşallah.
Hun İmparatoru ATİLLA
short devam short
terse kürek çekiyolar bence
hehe
spot 75,100
vob 74,775 altındssa sat olur
garip hareketlere böyle ters poz almaya devam ediyrumrumrum.
buyur pala.
Hun İmparatoru ATİLLA
spot 75200
vob 74850 altı sat olur
shortlarla yola devam.
Hun İmparatoru ATİLLA
pazartesi günü 75200-74300 aralığında işlemler bekliyorum
haftasonunada short devam short
Aylık kapanışı spot endekslerde düzgün yaptılar al verdirdiler aylıklarda
bakalım haftaya düşüş bekliyorum Nisan Mayıs ayı kayıp aylar olmaya adaydır imkb de
iyi tatiller.
Hun İmparatoru ATİLLA
Günaydın
Herkese bol kazançlı bir hafta olsun
şimşek zabahın köründen konuşmaya başlamış
bu borsa yokarı gitmeeeez, gitmemeli yani
yumuşak inişte bir ülkenin borsası yumuşak olur.
02/04/2012 10:06:48 *ŞİMŞEK: ''EKONOMİDEKİ YUMUŞAK İNİŞ, HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA DENGELİ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR''
Hun İmparatoru ATİLLA
Yani borsamızın yükselişi gerçekten ama gerçekten zor görünüyor
short devam short.
Hun İmparatoru ATİLLA
75300 ün altı sat olur
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri