hocam 22-23 mart dıbe gelırse artar mı altın yoksa 24 nısana kadar satarlar mı?
jel hocam sayıyom sayıyom papatyaya cıkıyor bu altın ıle gumus.24 nısan altında 8 aylık gumuste 13 aylık dususun sonu gıbı gelıyor....(eger e deysek tabıkı?)
Bu tarihleri altın için verirken notum şudur:
Günlüğü zor çözerseniz.
Haftalık ve uzun vadeli tarih ise daha rahat çözülür.
Aha işte bir düşüş oluyor günlerdir, 8-10 bardırda yatay nerdeyse, yinede geliyor 22 marta dibe.
Şimdide 22 mart haftasımı dip?
28-29 haftasımı dip?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gramda büyük ipucu veriyor buralar dip sayılır hala 95 i kıramadı
94 altına sarkarsa eski hesap kitaplar değişir ben ihtimal vermiyorum
bugünda kurtarıcı bernanke var kapitilasyon ters tepe bilir yok amerikada ayak uydurursa avrupaya ozaman gramda ihtilal olur ciddi kapital gelir
başçı abemizde istisnai dediğine göre devre dışı bırakılmış herşey olabilir gözüyle bakabiliriz - yada sat -al olabilir
ÇOOOOOOOOOOOOOKKK DOĞRU BİR TESPİT.DELİKANLI GİBİ KABUL ETTİM , VOBU BECEREMEDİM . BORSADA ORTA SIRADA MÜCADELE EDEN TAKIMLAR GİBİYDİM.ŞAMPİYON OLAMIYORDUM AMA KÜMEDE DÜŞMÜYORDUM , 2 İLERİ 1 GERİ FENA DEĞİLDİ . NE ZAMANKİ VOBA GİRDİM O DA BANA GİRDİ. YAPAMADIM KÖYÜME (BORSAYA ) GERİ DÖNDÜM .![]()
hocam bır 2008 hui si alsak bende yok hui grafıkleriiii...
daha gumusun haftalıkta 28.75 de parabolu var orayı almadan donmez...donemezzzzz...
he he.
yok böyle birşey.
grafı bir açtım etiketler aylar önce yapılmış şekilde duruyor,
önce bunu yollayım sonrada boşunu.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri