kesişen tg li renko graf verebilirmi bi arkadaş? Solo Türk olsun![]()
kesişen tg li renko graf verebilirmi bi arkadaş? Solo Türk olsun![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hocam metastock(full) programını bulamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Trendi bozmaması daha yukarıları hedefliyor izlenimi veriyor bakalım ne yapacak.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Son 76500 den düşüşün sayımı şu şekilde olabilir.
vob 5 dk lık grafta mavi 1 ve 2 bitti 3 için düşeceğiz, bunuda siyah 1,2,3,4,5 ile mavi 3 takibedecek şeklinde, siyah 1 için 74325 i aşağıya geçmeliyiz, mavi 3 için sanırım 73000-73500 aralığı biyerler, sonra mavi 4 için yukarı 74325 i aşamayan yükseliş, en son mavi 5 için 72 mi olur kaç olur bilinmez, en son A,B,C dalgası için tekrar yukarılara olur şeklinde olabilir diyorum, tabi ben senaryolarken insaflı davrandım, bu rakamlar dahada düşük gerçekleşebilir.
Sonuç: maksat ew siz kalmayalım alternatif sayımları görelim
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri