22-23 72 saat dibe gelirse düşüş tamamen bitmiş olabilir.
Tepeye gelirse tehlikeli.
Jelibon.
22-23 72 saat dibe gelirse düşüş tamamen bitmiş olabilir.
Tepeye gelirse tehlikeli.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Diğer iki mevsimselliğide asalım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
usta son düşüş dalgası daha derinmi oluyor ?
bu likidite krizi bence tamamen psikolojik hava yaratmadır sistemin işleyişine göre belirlenmiş haberlerdir
diğer mevsimsel 1.
jel.
istatiksel gramdan yola çıkarsak 2 ay sonunda gramda sert düşüşler yaptılar
şubatın son günü direk indiler bu ayın sonuna kadar tepe dip yapmamız lazım
5 gramda nisan ayınıda 5 gram varsayarsak gel gitleri şuanakadarki ortalamalarda
nisanın sonunda sert düşüş yapmamız gerekirdi
zigzag varsayımına göre yani abcde numunelik sayıma göre e dip onsta 1500-1600 arasında bu ayın sonuna nisanın ilk haftasına denk geliyor çünkü daha gramda tepe gelmedi dolar kuruda daha fazla ısınacağını varsayarsak gramın dipi 94-95 denk geliyor
şayet bu ensonki ustanın 12345 dalgası gerçekleşirse dolar kurunun rahat 2000 lere denk gelmesi lazım gramıda rahat 90 ları görür -- endexleri zaten usta açıkladı orası ustanın işi dinamikleri ayrı işliyor sadece Q ve benzerleri emtia ya yarıyor anladığım kadarıyla
3 ay dır gözümden kaçmadı daha önce dikkat etmedim çıkışlarda asya piyasasında mutlaka puanlar gelirdi hangi hafta ne kadar puan yükseltmişse o hafta avrupa amerika tarafındanda eşit şekilde puan gelmiş gelen haftalarda mutlak çıkışlar olmuştur
düşülerde ise asya dan puan gelmedikçe avrupa amerika tarafından gelen çıkışlar hep sahte olmuştur sonucunda düşüler gelmiştir - asya tarafından dün puan gelmedi hatta hafif eksi bugünde aynı bakalım yarın gelecekmi
Güzel yogi bastıramadı, bastıramayacğı belliydi.
Elbette alım fırsatıydı, çinle göçeceksek yanmışız,
Yunan munan çin min tırıvırı,
Daha bir black swan olmalı.
Tırıvırılarla olmaz.
Ndx zirve yeniledi.
Bakacaz bakalım 23-24 ünde nerede olacağız.
Banking ve elma diplerden alım geldi, bankink tırıvırı direnci geçmedi geçen haftalarda önümüz açık, sp dowu overperform edecektir.
Russel 450-490 de bakarız duruma.
Jelibon.
Hergün altın ve gümüşle endeksi bozmaya çalışıyorlar, endeks bunu yemiyor.
Parolayı verdik, düşüşler sadece altın ve gümüşte olabilir, sp artar.
ALAYINA GİDER.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri