İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Hocam yeni tepe için nereleri bekliyorsunuz
76.250'de uzunları kapatırım..
İyi hafta sonları...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
süperrr...
iyi haftasonları...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
iyi tatiller..![]()
Herkese iyi akaşmlar.hele saraylı hocama çok çok çooooooook iyi akşamlar![]()
mutlu hafta sonu dilerken, uzun olanlarda fazla hayale kapılmasın derim.
HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
aylık pivot sistemde dirence çok yakınız.
![]()
yazdıklarımı ciddiye almayın sadece sohbet ve dostluk adınadır.baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ,zaten başlamadan mefta olmuştur.
yatırım danışmanlığı ise hiç içermez.,değildirde zaten.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
fiyat esaslı box sistemde yeni zirve ve yeni bacak atmıştır.geçmişi okla belledim.dikkatli olmakta fayda var.böle oldumu birkaç gün dalgalı ve sonra ya aşağı sert yada yukarı sert olur.durum grafta işaretli.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri