dolarda nisan vade 1,84üstü zorlanır gibime geliyor. ben o bölgeyi görürsek shortlarım diye hesap yapmıştım.
dolarda nisan vade 1,84üstü zorlanır gibime geliyor. ben o bölgeyi görürsek shortlarım diye hesap yapmıştım.
vob ta ,u-100 de ya dön,ya git noktasındalar.
günlük görüntüde tam bir bayrak var.
fed şunu dedi bunlara, ..para basmıyorum, enflasyonda artmaz,...artırmam yani,...
zaten artmaz, düşük pariteye AB harcıyamaz,...bu da ABD suni usd artışı ile alacak,...cinde buna üretecek,...
tek öküz koşulması işi,....
bu lavuklarda çift sürecek, hem borsa hem usd den,...
burada geriye turkey buna dayanabilirmi, o nunda el altı fonlanması iyi, birde mart sonuna miyatlı tarla satışı var,....
bizim bir py çalışıyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
vob ta ;saatlik bollinger yükselişi henüz onaylamadı ve 74575 önü de açıldı.
illa alacaksan,...
1630 ihlailini 1611 den takip et,....
1630 destek çalışmasıda seçenek,...
şöleki o da bir yerde bu boğayı tehdit eder, ama daha çok avro eder,...
gold 2000 den geliyor çinkü, içinde çok usd var,...buradan çıkan usd,....dolara talep olur, suni artış hane halkı talebine vesile olur,...
arpalık yani,...yatırım zamanı gelince bozdur, ihtiyaçların için,....
annadınız nı,.....
240 1630,...
120 1611,...
60,...satışta kırmış,....
gün 1604 den itibaren altı kalışlara devreye girecek,....
ölese alış için kalınmaz ama tarde edebilir kişi,....alır hemen satar çıkar,..
öle bir şey düşünün,....
abd hane halkı bundan önce çine verdiği boş kaad bonolara harcadı, uzun zaman,...
şimdi bu halk, suni çıkan usd ile harcayacak, bol keseden, brenackenin enflasyon çıkmaz dediğide, bunu kontrol ederim demek,...
yani düşünebiliyormusunuz,....
bir halk artık üretmeden uzun zanadır py oyunları ile, daha ne kadar idare eder,...
batsınlar anasını satiiimmmmmmm bana ne,....
yani senin para otariteni bir yerde turkey tanımayacak,
eğer ki el altı fonlanamassa iki seçeneği var,
develüe olacak, hem seni tanımayacak, hem sana uyum göstercek,....çünkü sen develüeyi yasakladın, kara parayı denetime aldın, kumar dahil, tansu hükümetinden gelme bu ta,....
seni hiç tanımayacak bölgesel olacak,...suriyeyi de kendi bakışı ile yorumlayacak,....
kagıtlarda cok oynama yok pıyasa sadece vob oldu sankı
bana derseniz ne olur diye,...
şu usd nisanı 1.84 üstü görünce,....ufaktan derim,....tabi dxy de 80.702 üstü olmalı,...
bunun dışında satış için bantta tekrar dönüş isterim yoksa olmaz, bant dışı o tarafa yöndür....
sahtedir deyildir ama yöndür,....
dyeceğim budur,....
bunun dışında son xu030 240 dk da,....73874 alabilirsiniz,...
diğer tüm zamnlar, günlük ve saatlik yukarıda,...bu değer üstünde buda yukarıda,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri