vay arkadaş,
Şubat vade uzlaşma: 73.675
Nisan vade kapanış:72.975 ????
vay arkadaş,
Şubat vade uzlaşma: 73.675
Nisan vade kapanış:72.975 ????
En az 3 HİSSE...
vayyyy... selçuklu hünkar gelmiş...![]()
hoş gelmişşsen hünkarum....
![]()
COMANDANTE
Şinci diyorsun ki, klasik mevcut vadenin lonklarını fiyatı yukarı çekerek cillop fiyattan bağladı bu arada Nisan vadeye gelen lonkculara da şortları kitledi...hımm ben öyledir demiyorum..tersini de demiyorum
bişi demiyorum yani
Onun adı PALA Dalton, her vade gezer balkon balkon diyorum
klasik ta formasyonları gibi olmak istiyorum...düştüyse şortdum, çıktıysa lonkdum
Bu arada Selçuklu G.'de rüzgar gibi geldi geçti yine..Patron gündüzlü geceli yatıya felan da gelsen..olmuyo böyle...![]()
BANGA mühim
b nin tükettiği zaman yetersiz...hünkarum...yohsa ortodoks kilisesini mi ziyaret ediisiin gizli gizli..
zaten epey zamandır da yohsun görünmiiydin...yakın zamanda bi daha ki milenyumdan anahtar dağıtacaklarmış onlar...yohsa bi anahtarda ben alayım mı dedin...
cedayları toplar kazan kaldırırım haaa......
![]()
COMANDANTE
opsi patron ..... neoda .. ....neely amcaya göre . correction zigzag ve flat için time limitation wave c ile ilgili .. ...
vakit bulmuşken kısaca sayımı anlatayım...şuan için flat yapının wave c si third extension terminal bi dalga gibi duruyor .... ....
flat sayıma ve terminale göre ... terminal ve c tamamlandığında ....>>... .. kvli trendin 75000 depesi kısa zamanda exx olur ..... bence şimdilik görüntü böyle ..
cümleten hörmetler ... .......xauusd ... exxxx bu arada .üvvv......
..
2013,00
FLATS and ZIGZAGS (3 segment patterns)
1. The time differences between waves in Flats and Zigzags is greater than in any other correction.
2. If waves-a and b are about equal in time, wave-c will usually equal a+b in time.
3. If wave-b is much larger than wave-a in time, wave-c will equal the time of (a+b)/2.
4. Wave-b can NEVER take less time than wave-a in a Flat or Zigzag.
5. Based on the above, this means wave-c always takes more time than wave-a in Flats and Zigzags.
6. Over all other corrections, Zigzags allow for the greatest price differences between waves
gizli gizli tezbik cekiisin onnarla galiba hünkarum şüpheleniimm senden...kafanı bulandırıriiile onnar fundemantal...zehiri yavaş yavaş verile...sonnada ya aforoz ya giyotin ...vwwvw...ben gorkiimm onnardan...
COMANDANTE
En az 3 HİSSE...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri