...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
boalarıda %161 de,....çift şarjör ayıyada sık boayada,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gezecek piyasalar,........
Akıllı olun.
Kaç saatir o değerleri kırdı gld.
Goldda yapar.
Bizim eski diplerle tepelerle işimiz olmaz ewciyiz biz.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
saatlik son durum,....
ho 1699.2
1703 aşağı geçildi,.....günlük % kayıp büyük,.....kişi shortlayamıyor, döner diye,....long yakalanan bitmiştir herhalde o da kıpırdayamıyor,....
trader ise rahat, vurup kaçamalı,...
iki vurma yeri, 1703 ihlali diğer 1646 ihlali, yakalnmak olası, o yüzden dsteğe deyil ihlale oynanmalı,....
ayıda bakın hele,.....bir günde olacak iş deyil,.....ayı olu ayı diye boş yere dememişler,.....
goldie.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İndi forexte bazı kurallar vardır, yakaladınmı bırakmazsın.
Seans sonu yakınına kadar düşer yada artar.
Gün içi dönmeyi bir acemi yapar böyle günlerde.
Dönceeksen sadece son dakkalarda dönersin.
Sonrada da teper.
Racon budur.
Erken tepmeler seans sonuna kadar palavradır.
Jelibon.
Her piyasa her endeks her zaman aynıdır, gün içi dönenler hep yanar.
Döneceksen hep seans sonunda dönersin tepkiye başka zaman yaparsın ayvayı yedirir.
Forex takılanlar bunu bilir.
Bizim asla 1,5, dakkayla işimiz olmaz.
Jelibon.
Şimcik, sayımları unutmayın,
1 i 1787 ye koydum, 1790 ile yeniledi.
2 aşağı tüm hızıyla yolda. UYARMIŞTIM.
3 dalga olacaktır ABC. şimdi A dayız.
Aksinde her zamanki eski sayımı unutmamalı E aşağıdayız. Aylarıdır 4 aşağıdayız. yUKARIDA D YUKARI BİTTİ. Ve 5 hiç başlamadı.
Gözümüz bundan sonra bu ikisinde.
Jelibon.
Avantaj hangisinde?
ilkinde. neden?
döngü tam çalışıyor.
4 döngü yukarı ardına olması gereken 1 aşağı.
Ardından yeni boğa.
Bunda değişiklik olursa yazarım.
Güçsüzde satış olması gerekendi ve yogi buna sevinecek dedik.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri