Normali budur bunun altın boru değildir, volatilite yoksa şaşırırım bunlara şaşırmam.
Jelibon.
Normali budur bunun altın boru değildir, volatilite yoksa şaşırırım bunlara şaşırmam.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hepsini tek kalem yaptı,....
düşük 1708 gördü,.....ben forexçi deyilim,....dolayısı ile vob gibi analiz yapıyorum goldu falan, o nedenle bazen kaba yaklaşıyorum, ancak sonuçta bu değerler çiğneniyor sırası geldiğinde.....gerçi bu gün vob gibi hareket yaptı zaten,....
dün 1 likten başladım analize, 1 lik,5 lik devam ettim,....değerler ortaya çıktı,.....
bu hareket artık saatlikte destek 1698 de şu anda, bunun bu ho nun 1703 gelmesini beklerim ho nun,...ho 1703.xx-1704.xx geldimi,...durum netlik kazanır,....2 pipsi var ancak kaç zamnda yol alır saatlikte,...
diğer durum ise,...
yine ayni analizden ve bakıştan dxy 78.687 üstü kalıştır, kalamaması ifade eder durumu, kalması yine ifade eder,....
sp dün 1361 di, ancak dün bunu kırmadı bu gün 1373 olarak kırdı,....
başarılar cümleten,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
düzeltme,...
1373 kırmış,....
1373 ü,....1369 karşılıyor şu anda,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Üstad;
dün yazacaktımda yazamadım..bu spike barlar ocak batırır..üstede altada..
ben plus500de takılıyordum.500 tl 3-4 bin oldu..bugünkü gibi hooop aşağı..anasıda kalmadı danası da..Allahtan borçlu çıkarmıyorlar...
Şimdi deneme hesabı 25.000 230.000 oldu.Şimdi 130.000.Daha 1-2 ay önce short açma işlemi verildi.yani short açmasam bitecek..long-short karışıktıda birbirini dengeledi...
BURDA ŞUNU ÖĞRENDİM...
1-HER AN HER ŞEY OLABİLİR
2-KARINA KARIŞMAM ZARARINI MUTLAKA BELİRLEYECEKSİN.
3-BAŞINDA SABAHLAYACAN.24 SAAT ADAMI KENDİNE BAĞLAR.HER TÜRLÜ UYUŞTURUCUDAN ALAYI HER ŞEYDEN DAHA TEHLİKELİDİR..
4-O SPİKE BARLARI GÖRDÜĞÜNDE AŞIRI DİP VEYA TEPEYİ YAKALAYIP tepkiye biraz kazandırır
5-YAKINDA GÖZÜNE GÖZLÜK GEREKEBİLİR
6-ALIŞ YAPIPTA EKRANI KAPATMAYACAN..ANANIN YENİ BEBESİ GİBİ SÜTÜNÜ VERİP BESLEYECEN.AĞLAYINCA SUSTURACAN.
7-DAHASINI BUYRUN SİZ TAMAMLAYIN............
bU işi en babayiğit benim diyene bile yedirmezler bazen..En iyi trader dahi tuş olur bunda...daha çook fırın ekmeği yememiz lazım..
Ayrıca ŞANS...ŞANS..
En iyisi PAPATYA yı bekle altta ise al,üstte ise gene terse al..TEPE VEYA DİP aramadan MAKUL bir yerde VEDALAŞ...
örnek:sp 1200 1380 bekleme..1363 sat gitsin.tepe arama BEKLE.olduki 1380 oldu short ol..
Yada üstad gibi 3-4 aynı kapanışta bi tarafa SERT dediği an ELİN TETİKTE olsun
bu 1703.x-1704.x boa trend,...
şu anda hosu 1698 de,......işte bu 1703-04 yaptımı ho,....bu burada tarede etmeli o olana kadar,....
ayısı ise 1646 da,......tarader ne yapmalı,....ihlale alır gibi geliyor bana ama tutmamalı,...
zaten 1703.9 vurmuş az önce,.....
bu boa hosunu kesecekmi agresif mi, 1646 cımı,....
esasen benim ikiyer ne zanadır yazdığım gibi, 1703 ve 1666.6 dır,....
evet 78.686 geçmiş bu 1703 hareketinde dxy,...işte birinde yani dxy de kalış, 78686 üstünde, ifade eder, kalamayış diğerinde tarade eder,....
yani iki değişkenden birini sabitlemek gerekli,...ya dxy yi 78.686 üstünde kalışa yada bu yoksa gold 1703 altında 1703 enine kesmeye trade,....
![]()
biri dxy 78.686, diğeri gold 1703-04 ve 1646 saatlikte
gr altın ....
tepede satmayan madur ...bakalım kaç gün ....
Bu dow düşmeyen piyasayı oynamaya nasıl devam eder yaa?
sp desen öyle
bir iki gün ertelememi çekecekler yoksa?
hazırlıksızmıydılar? yada önce diğer enstrümanlarmı dediler? altın parite vs. vs...
malum hepsini aynı andada trade etmek istemediler diye düşünüyorumda...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri