noolcak bu palanın hali
hafiften sukoydular gidişata
yurtdışıda sanki bozacak eksiye geçecek
bizimkide ikinci seansa düşerek başlarmı?
tüm mesele burada benim için
flat devam ediyorum hala
noolcak bu palanın hali
hafiften sukoydular gidişata
yurtdışıda sanki bozacak eksiye geçecek
bizimkide ikinci seansa düşerek başlarmı?
tüm mesele burada benim için
flat devam ediyorum hala
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
şimdilik short seviyesi vob için 71250-71350 aralığı aşağıya kırılırsa.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
al sinyaline uyduk en sonunda aldık bakalım
long devam long
Hun İmparatoru ATİLLA
long yaparsında bi numara çekmeseler?
spotun seans arasında vobu almalar spot açılışında basmalar vs. vs olmasa güzel olacak..
Hun İmparatoru ATİLLA
işte dayanak varlıksız yapacağı işi bilemez kimse
onçin şimdi spot açılmadan alırlarsa aynen 72000 üzerinde kavırlayıp shorta geçecem.
Hun İmparatoru ATİLLA
28/02/2012 13:20:19 *ecb/nowotny: Faiz oranlarını yüzde 1'in altına indirmeyi gerek görmüyoruz
28/02/2012 13:18:01 *ab komisyon başkanı barroso, saat 17.00'da papademos ile görüşecek
bu 17:00 deki görüşme piyaaları coşturmasın?
yada tam tersi![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
tamamdır 72 bin üzeri terse dönüldü
short devam short
spot açılışını bekle gör politikası devrede.
Hun İmparatoru ATİLLA
bugün yarın kapanışa yakın hareketli saatler yaşatacak pala , bu nisan kontratıda geriden takip edip duruyor sanki nisanda düşücezmi yoksa düşücez havasımı anlamak için palaya bi dinleme cihazı takalım diyorum...
dinleme cihazı iyi fikir
ama nerde gezer bu pala?
acaba hacker tutsak iyisinden
palanın pc ye girermiyiz diyom bende
belki pala vob ve imkb nin bilgisayar sistemine girmiştir.
Hun İmparatoru ATİLLA
düşüş zora girdi
şimdi 72 civarından bişekilde kavuracam long devam edecEm
Hun İmparatoru ATİLLA
Tamam artık long paçayı yırtar bu
yukarı hareket yeni zirve yapmaya gidecekler anlaşılan
Hun İmparatoru ATİLLA
Yön yukarı döndü bence
dipden 2000 puan yukarı yapan vob yön değiştirmiş demektir
benim dikkat ettiğim ayrıntılardandır bu
helede 2500 puanı bulursa dahada düşmez
ama yinede vade sonu dikkat etmek gerekir
long devam long.
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri