dersin akışını kesmemek adınadır üsdad(klasik mazeret)
dersin akışını kesmemek adınadır üsdad(klasik mazeret)
Bakın burada tarihi bilgiler vereceğim biraz sonra.
Ömür boyu bilgiler.
Kitaplık hadiseler.
Önce detoks çayımı içiyorum 15 dakika, Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.
23.30 da devamı gelecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Mart ayı dert ayı devam edelim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Burada birçok delil var martın tepe olacağına dair.
Bunlar:
7 Mart Papatya.
Bradleyler minör ve majör diye ayrılır. 16 Mart majör bradley.
Bahar equinoxu.
FP.
5 aylık cycle.
Jelibon.
7 mart papatya ve 16 mart bradley aylardır bilinenlerdi.
Bugün diğer 3 ünü anlatacağım.
Jelibon.
Boru değil kitaplık.
Jelibon.
Önce FP.
Geçmişte FP lerin çalkalama yaptığından bahsedildi.
FP ler çalkalar yada mevcut trende ivme yaratır.
Grafta gördüğünüz son 3 fpnin son günleri ivmeyle fakat çok sert ivme ile dönüş yaratıyor. Yani önce trend yönüne sert ve ardından dönüş.
Hepsi tam bitim gününde veya bitim günü arkasından.
Dönüyor ve terse gitmeye başlıyor.
Jelibon.
Yani son 3 ünde sert ivme trend yönüne ama sonra bitince sert dönüş yaparak çalıştı.
Ama daha önce defalarca çalkalama yaptığınıda gördüm.
Jelibon.
Önce mantığını anlattım şimdi sıra burada FP var ondan bahsetmekte.
Jelibon.
FP ler geçmiş kapanış düşüklerinin yada tepelerinin analizidir.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri