garan 6.50(52) takozu gene kondu...![]()
garan 6.50(52) takozu gene kondu...![]()
yani bir döngü zamandayız,....
piyasalar ya hiç ayı olmamış olacaklar,....yada ayılaşacaklar,.....
dici ye bakarsak, boadan boaya geçti, küllüm fake attı,...dax bunu takip etti,....bunları bir kaç defa yazdık,....
bu gelişmekte olanlar ise gold ve prt asimetrisinin arasında sürgün verdiler,...kardelenler,...
işte şimdi bu uzun dönem pey nin arifesindeyiz,...hem boaya hem ayıya,...
py ayı olursa ayı diyecekki 92500 den beri düşüyoruz,...haliyle bunu derse dedittirrlerse bu düşüş crash şeklinde olacak,....en azından turkey için,....
diğer türlü ise dicisini sp sini 4 ay geriden takip edecek,...arada bir yerde geçer herhalde uyduruk bir kaça haber yetr buna,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
birde ben istediğim yere çizgi çeker, altı short üstü long derim,...ağa gelir yapışır,...
bu mesnetsiz, dayanaksız, konu ile alakası olmayan,....ne destek çalışmış ne direnç yapmış bir yerde olabilir,...
böyle rakamlarda var,...
şudur yani işin özü, pişti vermekmi, almakmı, vale ile kesip sayıya oynamakmı, valeni geliş sayısına bağlı,...
ölese pişti almak esas olmalı,....
pişti vermemeye oynayan bir kişi, pişti alamaz,....pişer,....
ben de haftalık baktım ama genellikle alt ve üst noktaları bulmaya yarayan bir sistem
dünden her yeri verdik,....
bu aralıkta 72875-72075 e72525 medeyanında fiyatlar dönüyor, yön belirsiz,....usd 1.7575 üstünde, ancak dxy dipte, buradanda sonuç yok....
bekleyelim bakalım,....
72075 altında,...5 dk dünde dedim, 72025 tedir,...
yeni sürdürme yeri alabiliriz,....
bir kimsesiz sahipsiz py hatırlıyorsunuz deyilmi bu grafı,.....
nisan ilk hafta mart sonu idi,......bakalım ne yapacak, 33 günü var,......
[/URL][/IMG]
[IMG][/URL][/IMG]
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri