Sp o teyidi vermezse 7 mart yukarı gelir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
1 ve 2 bıttı degıl mı hocam sızın sayımda.... bırde bosluklar kaldı gıttı hocam...
ewde spde 3 yukarıyı koyup koymamak net değildir şimdilik.
Önümüzdeki günler bunu belli edecek.
Zirve yenileme ve barları aşağı geçmeme 3 bitmedi anlamına gelecek.
Barları aşağı kırış 3 bitti anlamına gelecek.
10 trade gününe her şey net. 7 mart.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu tarih yaklaştıkça çok gergin olurum.
Otoritede tarihi biliyor.
Herkesi oraya taşımaz varyasyonlarını yapar.
Net olan tek var bu topic için
7 marta 3 yukarıda gelse 4 aşağıda gelse 7 marta ne yapacağını biliyor bu topic.
Jelibon.
Sn. Jelibon ,altın ve gümüşte pazartesiye kadarmı çekirdek çitlicez 7 marta kadar mı?
Biz pabucumun ewsini mi verdik 3 yıldır?
O site kapatanlar ew bitmiştir diyordu.
Tonbulu bile ewe uydurduk %10 düştüğünde %10 teptiğnde aynı gün bir kere daha altına gider dedik. Gitti.
O gidiş 1 Temmuz 2010 spde en düşük yeredir. 2011 dibi daha yukarıdadır.
Jelibon.
Morgan gümüşüde kaçırdı.
İyi bir scalpçı altının hareketlerinden gümüşten köşe olur.
Denemeyin ha, scalpa gelene çok daha iyi yollar var.
Jelibon.
Aliveli'nin o an anlık yorumu bile olayı nasıl kavradığını anlatıyor.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri