usta bunun yanında soros ile rogersmiydi hatırlamıyrum bunların demeçleri varsa dikkat etmek lazım)
usta bunun yanında soros ile rogersmiydi hatırlamıyrum bunların demeçleri varsa dikkat etmek lazım)
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
http://www.voborsa.com/forum/showthr...000#post269147
Nostalji.
Jelibonum ben Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sazan üstad bu yükselişin impulse olmadığını
correttive düzeltme olduğu kanaatinde
nedenide impulse hareketin kanal alt ve üst bantlarına vurarak gitmeyeceği olduüğunu söylüyor
sazan üstad öyle diyor vallahi
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün Altın
Dirençler 1740-1747 ve 1754-1764.
Destekler 1719-1726 ve 1703-1711 ve 1673-1683.
Jelibon.
Bugün Gümüş
Dirençler 34.47 -35.01 ve 35.89-36.25.
Destekler 33.25-33.65 ve 32.50-32.80.
Jelibon.
Ustat Mobius gercekten buyuk adamdir hele IMKB icin daha da muhimdir. Citibankin davetlisi olarak gelir. Endeks 71 binken yaptigi toplantiya ben de katilmistim. O zaman 50 binli rakamlardan bahsetmisti. THY icin de iyi ama ben sattim demisti.
topik çok başarılı, teşekkürler başta sn jelibon emek verenlere
TR piyasasi için 2 çift laf edecek olursak öncelikle tahvile bakilmali derim, geçen cuma günü yaptiği DİP seviyesinin altına atamamiş, imkb deki bu haftaki yükselişte gidim gidim geliyor bişeyler bitti yada bitmek üzere çok az kaldı, ki sn jelibon da bunu crash e hoşgeliyoruz diye belirtmiş
son dip seviyemizde ise 3 gün öncedinden TEPE yapmişti zaten tahvil.
ters korelasyon çalişması lazım
döviz cephesi de sepet bazli 2,02X lerde sanırım salı diplemişti, dünden bu yana 2,03X seviyesi ve üzerindeyiz
vadelide makas nerede ise 200 lere düştü, 60 bin üzeriner açilan long poz nerede ise yok, credit ve efg nin kısa kapamalari dişinda...
izleyelim görelim bende çok kötü maliyetli kısalar elde bekler,
![]()
Dikkat o laf gayhanla dalga geçmek için.
Bugün 9 şubat, 20 aralık paptya idi.
9 şubattada tepler devam ediyor.
Dönmeden short yakabilir.
İki ew noktası ktiriktir, birine 9 puan yaklaştık.
Dönüş her zaman nedir? Yükselen tepelerin bitmesi, diplerin alçalması.
Ortadada bir 7 mart belası var.
Jelibon.
Ustat sizin seceneklerinizden olan 14 Subat tepe sonra da 7 Mart papatyaya kadar dip piyasa yapicinin isine gelmeyebilir. Acaba yine sizin tarihlerinizden olan 13-14 Subat dusus baslayip 17 Subata kadar sert bir sekilde 57000-58000 arasina gelip oradan da 7 Marta kadar 64500ler deneyebilir mi?
Azda geç oldu emme affola![]()
Alias formasyon avcısı
Çok Uzman
Yannlış olmuş o tersi geçerli.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri