Yani her metaya kendi dinamiğiyle bakacan,
gıçını yırtsan
PAPATYA
7 MARTA TEPE YAPAR.
Spde.
Papatya bir sp tarihidir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi olay İİ, 1707 de bittimi?
Bittiyse 1707 altına gelmez.
Bitmediyse B yukarı 1752 ve C aşağıdayız.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu kadar olur denecek cinsten,
biz çizeriz lem,
Alayına gider.
Jelibon.
Şimdi bu yürüyor,
ii düşüş bahsettiğim bu değil şimdi bunun alternatifini vereceğim.
Jelibon.
Bu ilk şaşırışları değil esas şaşırmayı parite sene sonunda artarken sp artınca yaşadılar.
YANLIŞ YAZILMIŞ DOĞRUSU:
parite sene sonunda düşerken sp artınca yaşadılar.
Hepsi bir artsa şaşırmazlar zaten. Ezberleri o.
Ne zaman ezber bozuluyor o zaman şaşırıyorlar.
Sonra da isyan ediyorlar.
Jelibon.
Oha....
kahve içiyordum.
Kupada burcum yazıyor.
Hanım almış.
Okudum.
Bu kadar olur.
''Duyarlı, sevimli, iyi kalpli, becerikli, zeki iyi bir yuva kurucu, heyecanlı, dağınık, çabuk sinirlenir, bağişlamaz, cin fikirli, sert görünüşlü ama yumuşak, sevdiğine bağlı.
İlkesi: ''Hissederim''.
Çüşşş, tam ben.
Jelibon.
iyi akşamlar..
dowda nokta oldu ne tevafuk..12900+1-1
sapma olsılığı 35-40 idi..hala geçerli---mi?
dow destekli altın 1768 i görebilir dedik ama altın dowa göre zayıf kaldı 1753 direnci geçemedi.
kupa.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri