çoktandır göz atmıyordum ...yaw vallahi sarıkızın rakamlarını yazamadım.ve tam yerlerinde döndüğünü görünce içim yandı..
çoktandır göz atmıyordum ...yaw vallahi sarıkızın rakamlarını yazamadım.ve tam yerlerinde döndüğünü görünce içim yandı..
yaw biraz acele etmedin mi jelibon usta
1753 -1662-1266 veya 68di.veya ikisi.hatırlayamadım.
bende 1 dolarlar pek kıymeetlidir bilirsiniz?
bu yüzden olasılık 1768-1dir.ama 1266-1 de durmuş ve dönmüş.
hatırlana dowa 12800+100 demiştik ısrarla gidecem diyor.bence gider vede 30-40daha sapar hedeften...tabi risk.dileyen dener dilemeyen.bekler.sorumluluk yok ha..ona göre![]()
Sn jelibon altın ve gümüşte ay dönümü durumları yükseliş trendine yani eski düzenine döndü dersek buralarda yükselen dip yapmış olmalı değilmi?
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Lem bu garanti takıldı kaldı 7.14 mi yapacak neyin he he.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yani yazdığım 1700 1750arası düzeltme 1762 de geldi yada.68da gelecek.belki gelmez.
1768-1 kırarsa bakarız.neyse kalın sağlıcakla..hayırlı akşamlar.
yazdıklarım her zaman orta vadedir,daha doğrusu kısa vade ile orta vade arası bir zaman dilimidr..genelde..
246, dow yeni tepesine bayrama geldi bu kadar kişi.
Çünkü bir deli çıktı dedi:
PARAMETRE YOK CRASH YOK DEDİ AYLARCA.
Dünya hafif crasdı, dowu kimse crashdıramadı.
LEM OĞLUM BİZ BU DOW CRASHACAKSA YAZARIZ LEM ÖNCEDEN.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri