eğimde yazmasa sıkıntıdan patlayacam ha,.....heh he,...
eğimde yazmasa sıkıntıdan patlayacam ha,.....heh he,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gandi üstadım..emeklerine sağlık tekrar..gözüm kulağım hep sende zira iş sebebiyle gündüz çok ilgilenemiyorum..ama seni büyük bir zevk ve dikkatle takip ediyorum...hatta yazmadığın zamanlarda vob'da pozisyondaysam bayağı zorlanıyorum...
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
prt yi bil, piyasaları bil,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
lem öle bir yazıyorsunuzki sanki benim tersime poz alıyormuşsunuz gibi,.....
cümle sonu karikatürler noktalamalar sankim böle,....his tabi,....
kahve öğleden sonra içeceğiz artık,.....
haliylen,....
biraz kar havası alıyım o arada bu lavukda biraz düşsün,....698xx belirlesin,....689xx de tamammı devammı diyelim,...
698xx düşmesse devam diyelim,...689xx düşmesse yatay diyelim,...
haliylen,......
haliylen,.....
üstad apsd yi hiç yorumlamıyorsunuz
bir yorumda ondan alabilirmiyiz
1.3093
1.3052
kritik gibi duruyor bana
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri