7 martta dıp beklıyorum....daha mantıklı gelıyor tam yogı oldum...
7 martta dıp beklıyorum....daha mantıklı gelıyor tam yogı oldum...
Bugün Gümüş
Dirençler 33.66 -34.01 ve 34.44-35.02.
Destekler 32.47-32.68 ve 31.53-31.97.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Benzerse vaya anam vay.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Alayına isyan yeni Çin bull market.
Jeliboncada önceden verildi.
Jelibon.
Çin Hafta başında geri dönüyor.
Yeni bull marketinde yogi biçtikçe
emtiaların yükseliş katalisti olacaktır.
Jelibon.
Döngü.
Jelibon.
42000 45000 derlerken
tek rakam 58000 demek.
Jelibon farkı budur.
Jelibon.
usta bence öküzsele dönmüş
bundan önce gramda dipten tepeye yapardık ----şimdi tepnin dipinden yukarı gidiyorz gibi
daha önceki değişimlerde 99 u kırdıkmı direk 103 yaptık şimdi normal de kırmış direk gitmiyoruz yani şuan sanki tepenin dipinden tepeye gidiyorz
Öküzsele döndüğü döngünün 2 döngüyü arka arkaya sıralamasından belli.
Şimdi mesele 3. aşağı 4. yukarımı?
Yoksa Hem 3 hem 4 yukarımı.
Gücüne göre ya 4 tane arka arkaya dizdirecek (bull market karekteridir).
Yada 3. cü çekilip alım fırsatı olup 4. yükselecek.
İpucu 23 72 saat 26 tepesi geçilip geçilmediğinden gelecek.
Jelibon.
Bunu çin ele verecek.
Yani hafta başı çin gelince anlayacağız.
Hafta sonu bakarız. İyi Haftasonları.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri