dow bir obo yaptıydıy işte onun hedefi 13500 gibi duruyor ondan dedim14000 bilmiyom
![]()
dow bir obo yaptıydıy işte onun hedefi 13500 gibi duruyor ondan dedim14000 bilmiyom
![]()
Alias formasyon avcısı
900 2TP..dikkayt
APS 215 BİN oldu
pot artırdı py ler![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
burdan sonra ya şimdi yada yarın sabah shortörler poz kapatmak zorunda kalacak, ayada azaltmak zorundalar.
ayulara kötü oldu bu...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
yarın parite yine 1,30 lara sarkar 1,3060 larda yatay olur heralde.
Hun İmparatoru ATİLLA
Son kararım : SE Xperia ARC, iphone4s i yer..
yorumlar? aksini düşünen?
Xperia hakkinda bilgim yok ancak teknolojide uzun yillar hep eniyisi olsun goruşundeyken bir cok urunden edindiğim tecrube su ki teknolojide en iyi olan değil her zaman en yaygin olani tercih etmeli her anlamda en yaygin olan daha iyi oluyor , sizin için cok onemli olan bir uygulamanın muadili yoksa tabıkı durum o zaman farklı
HTC sensation ya da Samsung galaxy s2 tercih ederdim, bende HTC desire var bir sonrakide herhalde HTC olur.
selam patronlar 3 ay sonra 70 bini yakmışsınız.tebrik ederim![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
şu tesbii verde iki sallaaayymmm..et dı siteyc ov riching dipen küskü?
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri