Vix, gapler kapanır,
Bilanço şu: yılbaşı öncesi yogiyi fena kandırdılar.
o zaman dedik bu piyasa tee o zaman 1300 üzerine atmalıydı diye.
vix lider indikatördür, endeks geriden gelir,
ta sökmez, jelibon vixle alay eder.
iyi geceler.
Jelibon.
Vix, gapler kapanır,
Bilanço şu: yılbaşı öncesi yogiyi fena kandırdılar.
o zaman dedik bu piyasa tee o zaman 1300 üzerine atmalıydı diye.
vix lider indikatördür, endeks geriden gelir,
ta sökmez, jelibon vixle alay eder.
iyi geceler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
son hali, Bir 50-100 puanı daha var.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
tekrar 20 bınlerımı beklıyorsunuz ımkb de hocam?
amerikan hisse senedi piyasalarında 1987 yılında yaşanan çöküşten* sonra kurulmuş, bir daha böyle çöküşlerin yaşanmaması için piyasa yapıcılık yapan oluşum.
tabi gerçekte isimleri böyle değil, bu isimi onlara 1997 yılında konu hakkında washington post'ta yazdığı bir makale ile brett fromson vermiş. bir çok kişi, fed'in bu oluşum aracılığı ile sürekli olarak piyasalara müdahale edip, hisse senedi olsun veya ikincil piyasadaki mortgage paketçikleri olsun, değerlerinin çok düşerek bir ekonomik krizi tetiklemesini engellediğine inanıyor. bu temizlik esnasında piyasaya sürdükleri parayı nasıl sterilize ettikleri de malumunuz !
ADINI SEVMEYEN ÖLSÜN..orkestra şefime saygılar..Verdiği her işaretine bütün çalgılar nasıl çalacağını biliyor
jelibon aga 1681 şort vardı sende onu stopladınmı ?
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
usta bilgi cevherisiniz en büyük haberler sizde sizin deyiminizle haberler tırıvırıdır arasıra uykunuzu alın- daha yeniyiz. öğreneceklerimiz var
usta onsa daha yer var gramı 103 ila 104 desek dolarda bir kademe daha aşağı onsta bir kademe daha yukarı grafik çıkarın bize
1,5 ay daha tepe 103 ila 104 desek dolara bağlı 5 gramda git gel yaparız
ama bir buçuk ay sonrası çok daha önemli şimdiden bir trend çıkarın![]()
Burada yapılanın tek süsü budur.
Vob oynayan bunu kapacak ekstardan.
Amerika 15-20 gündür esasen %2-3 arıda oyalanıyor.
Silsile diğerlerini uçuruyor.
Süs budur, yatırımcı ekstradan bunu anlayacak.
O zirvede 2 ay yatay artı yapsın diğerleri uçar. dikkat bir süredir böyle zaten.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri