Yav yunan borç sorunu bankalarla şimdi hallolmazsa bizde short yapıveririz olur biter
yani olack budur
yok anlaşırlarsa ucuza mal alamamış oluruz, tepeden portföye long almak zor olur.sen alırsın düşer bu seferde
o yüzden long
Yav yunan borç sorunu bankalarla şimdi hallolmazsa bizde short yapıveririz olur biter
yani olack budur
yok anlaşırlarsa ucuza mal alamamış oluruz, tepeden portföye long almak zor olur.sen alırsın düşer bu seferde
o yüzden long
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Zulubab,
Senin resimlerdne esin kaptım ben de iki dene yapıştıracağum..ilki dr. tulp ve anatomi dersleri, ikincisi abaza kulp ve röntgen dersleri..heheheh..pala yı gördünnü....orda
![]()
Pala yine en ön koltukta gidiyor...
Alias formasyon avcısı
pekii..bu resme dikkat ediniz....mesajı aldınız nı? yok yok onu sormuyorum, resim SAVAŞ YILDIZI GALACTICA dizisinden de, ince mesajı göriyiniz mi?
![]()
hazır filmlere girmişken, palanın son hareketleri dolayımıyla aklıma bir tekerleme düştü..
"Heri potır ve felsefe taşı, denyo pala xxxxxxx başı"
hehehe
hıc kırmızılı dıyesım yok
24/01/2012 17:01:43 *IMF, "CARİ AB KURTARMA FONU, KÖTÜLEŞEN BORÇ KRİZİNİ KONTROL ALTINA ALAMAZ"
24/01/2012 17:02:04 *IMF, "AB BORÇ KRİZİ ABD BANKALARINI VURABİLİR, FONLAMA SIKINTILARINA YOL AÇABİLİR"
hah kötü haberlerde düşmeye başladı işte![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
24/01/2012 17:02:27 *BARCLAYS EKONOMİSTİ, "AVRO BÖLGESİ'Nİ BİR ARADA TUTMAK İÇİN BÜYÜK POLİTİK İSTEK VAR"
politik istek var ama destek yok
demek istiyor heralde..
Hun İmparatoru ATİLLA
Tmamdır vob öncü
al dedi longlar rahatladı![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
euro bolgesı 0.5 daralarak HAFİF durgunluga gırebılır.
herseyın hafıfı makbuldur, mısal erkekler hafıf kızlara baylırım,
demek kı yukarı hareket baslıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri