Arkadaşın biride duyum almış
piyasaları tutmk için yunan yalanına sarılnış global çete diyo
anlaşma imkansızmış, buna görede sabaha heryer çakılırmış
duyda inanma![]()
Arkadaşın biride duyum almış
piyasaları tutmk için yunan yalanına sarılnış global çete diyo
anlaşma imkansızmış, buna görede sabaha heryer çakılırmış
duyda inanma![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
24/01/2012 16:39:49 *IIF BAŞKANI DALLARA, "YUNANİSTAN İLE BİR ANLAŞMAYA ULAŞILACAĞINDAN HALA UMUTLUYUM"
ne diyo bu dalla.a yaaaa![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
24/01/2012 16:42:13 *İTALYA SAVCILARI KREDİ KURULUŞLARINA YÖNELİK SORUŞTURMAYI GENİŞLETTİ-CNBCE
Aha işte bu moodys in sandp nin hakkından gelse gelse italyan savcılarla italyan mafyası gelir
hepsini kurşunlasalar hapse tıksalar acımam yane
dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememişler..
hadi bakalım.
Hun İmparatoru ATİLLA
Hun İmparatoru ATİLLA
24/01/2012 16:44:43 *IIF/DALLARA, "BANKALAR YUNANİSTAN BORÇ TAKASINDA GÖNÜLLÜ ANLAŞMAYA BAĞLI, ANCAK TÜM TARAFLARIN BAĞLI OLDUKLARI NET DEĞİL"
aha işte
Hun İmparatoru ATİLLA
Tüm taraflar uzlaşamasa zaten kendi iplerinide çekmiş olacaklar
hadi yavlum mithat ralliiiii![]()
Hun İmparatoru ATİLLA
Her şeyin bir şeyi var efendim,
Bu kadar yukselısın şu kadarcık duzeltmesı mı olurmus, kapanıs el mahkum 65725
Ve fakat ben nıye 66050 den longum ıste onu bılmıyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri