Nerde birleşiyor iki mesaj?
Bunu aklıma sayın Elmas düşürdü.
Nerden 27-28 yazıyor diye düşündüm.
Dondüm aradım buldum.
Sayın elmastan nefis bir yorumlama ornegi bu.
Bradley 28 ve 27-30 grubu.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Önce 11 bradley naPti
Ndx yukarı uçurdu
Jel
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tarihlerdeki 20 napti
Gümüşü ivmelendirdi
Jel.
Bu ikisinden sonra 23 72 sAATLER
VE
27-28-30
Var.
Jel.
usta...dediğin gibi sp yatayda bitirdi gene.....altın yukarıdan gelen trendle kesişti 1681 de ve tepti..yarından itibaren +72 içine giricez..tepeye gidecekse..şu an kesiştiği trendi yukarı yönde kıracak...bu yukarıdan gelen ana trendi kırmak anlamındamı yorumlamak gerek..bir anlamda delindi demekmi gerek
Ocak etkisi
Vergi amacıyla
2011 de poz kaparsın 2012 basında alırsın
Buna Ocak etkisi denir
Aldılar
Papatya 20araliktan beri öngörüldüğü gibi hala daha tek trend gidiyor
Belkide Mart 7 veya 23 Nisan'a böyle
Ama kısa vadede en geç ay sonuna kadar uzatabilir bu ısı
Bunu Vix gösteriyor zaten
Bir duzeltince esAs asaGiya bakcaz
Jel.
iyyi geceler..sarı gelin durmak yok diyor..kıs düzeltme gelebilir 1700 -1750 de olasılık dowla hareket edebilir..tabi dow 13000 kırarsa değişir
demi sn jelibonsize yazdığım rakama geldi demi.ve diğeriigüzel bir grafikte sayımla olsaydı.aslında insanın elinde rakam oldumu grafiği çizmek kadar kolay bir şey yoklakin zaman!!
orta vadeciyiz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri