Yükselişi 22.12 den beri orta vadede spde,
4.1.2012 den beri nasdaqda alda tuttuğum şekil a da görülmektedir.
İşin enteresanı 1075 den 175 puan yani %15 ardına bir %5-6 daha koyuyoruz burada.
Orta vade indik burada bunun için var ve yakalamdı asla ve asla %6-8 den önce bırakmaz.
Geç gelsede biçer.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ndx.
Jelibon.
ndx 2011 temmuz tepesini geçmesi B yukarı bitmemiş anlamını taşır.
Şimdi grafa dikkat edin
burada most importante bradley
2011 yılında 3 tane önemli vardı.
Biri 28 aralıktı.
Dikkat edin o bradley ne yaratmış?
Büyük bir yukarı kırılım yaratmış.
Jelibon.
Grafigi gorunce sok oldum.
Bradley 28 büyük uçuş
ve papatya 20 alımı.
Jelibon.
1 yukarı exrtended dalga olduğu için,
3 yukarı en kısa olamayacağı için,
5 yukarı, 2900 den aşağıda tepelemelidir.
Böyle olursa 3, 5 den fazla puan olur.
Yani ortada 400 puanlık yeni bir potansiyel vardır.
20 aralıktan sonraki iki papatya
BUARADA AYLAR ÖNCE VERİLEN DİĞER FORUMLARDA ÜZERİNE KAYNAKSIZ YORUMLAR YAPILAN, ÖZELLİKLE AMERİKADAN YAKIN TAKİP EDİLEN,
07 MART VE 23 NİSAN BU 5 İN TEPE ADAYIDIR.
TEKRAR EDİYORUM BU 5, 2900 Ü GEÇEMEZ , GERÇERSE SAYIM YİNE DEĞİŞİR.
Jelibon.
Alternatifi nedir bu kırmızı 5 in truncate yani güdük kalması,
sizce öyle olacak gibi geliyormu, karara sizin.
Bence i,ii,iii,iv,v şeklinde yukarı yapacağız.
İlk i vix sat sinyaliyle bitecek ve ii düşüş iii yukarı için alım fırsatı olacak.
Jelibon.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri