Kayahanı bir kez daha tebrik etmek gerek.![]()
jelobon usta altında d nin bitişinde aldıklarımızı dolara saysak uygunmudur sizce
jelibon hocam gumuste analızınız nedır sondurum alsak 5 ın 1 demıyız?
17-18-20
Sp de tepe olur dedik
Yunan görüşmeleri kesildi
Gerisi tırı vırı
Jel
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
hocam GUMUS analızını unutmasan..yuklu mıktarda alım yapcam.yrdım edersen sevınırım....
nasıldı? nasıl oldu?
Alayına isyan ndx zirve yenileme yogilerin orta uzun vade umutlarını nasıl kıracak?
Açık net birşey var ortada, yoginin elinde yavru bir dana var.
Hiç başlamamış bir C düşüş.
Truncate olmayan 7 de 7 olumlu örneği verilen truncate (kısa kalmamış) dow E tepesi için ilk ipucumu?
Jelibon.
Şimdi bunun daha yakın vade sayımını vereceğim, bulunduğum ortam freestockchartsda çalışmaya müsait değil o yüzden stockchartsdan izin verilen 3 yıl üzerinden gideceğim.
Sayımın ana hattında zaten hiçbir değişiklik yoktur, sadece 5 denilen yer 3 dür.
Burada extended bir ilk dalgayla karşı karşıyayız.
Jelibon.
Bu ndx için yanıldık manıldık kimse sanmasın ew bizim için yardımcıdır.
Bu ndx için orta vadede ala çıktığını sp den geç olsada çıktığını yazalı tam 20 gün oldu.
Öncesinde üçgeni burada verdim. Kırarsa biçer dedim. Aynı yönde olun dedim.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri