Beni sevmezler ayı biçtiğim için islerine gelmez
Bu Alemdede dowu oraya isaretleyen tek ben varım aylar onceden tüm dünyada tek ewle
Hizmetlerim devam edecek.
Jel.
Beni sevmezler ayı biçtiğim için islerine gelmez
Bu Alemdede dowu oraya isaretleyen tek ben varım aylar onceden tüm dünyada tek ewle
Hizmetlerim devam edecek.
Jel.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dü bakalım yarın aksam bir bilgisayar ayarlamaya çalışacam
Jel
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Mesaj 20685
Verdik ama vixi gösterdik bu sadece son kismiydi aylar önce Nail düşeceğini zaten göstermiştik.
Ve her zaman dedik risksiz cort ancak bb dısında
Graf alintilama yada yapma imkanım yok
20 Ocak'ta papatya 20 Aralık'tan tam 1 ay sonra vix bb dısında.
Sat şartı neydi
Dısında kapanış icine dönüş önceki barları geçiş
İttirdikce kapitülasyon olur sorun olmaz
İcine donerse satarsın.
20686 da
Ve aylardır burada verilen tek ewde
Yuvarlağın konulduğu
Yere
Açık net
Üstü olarak 12700-12800 U gösteriyordu bunun ilk halleri aylar önce verildi
Nasıl olacaktı alayı 8000-9000 diyordu jel
Bura diyordu
Elbet jel haklı çıkacaktı
Jel her zaman haklı çıkmıştı
Papatya ise külliyen helin ewine hep destek tam destek veriyordu
Cokusculer nak outtu
Jel.
Ha şimdi dediğim gibi
Ben bu tepe gerek 20 şinde gerek 23 72 saatte gerek ay sonunda ay sonu neden oradada altın tarihi var
Bu tepe benim kafamda bitmiştir sadece piyasada yapılması kalmıştır belkide 7 martta olur sorun değil
Asıl bitince
Ve düşüşde bu yogi nereye satacakmış onu merak ediyorum
Satsa ne olacak yani
vix bunu ele veriyor
Satışlar güdük kalacak
2011 zirvesi big time geçilecek öyle böyle değil big time geçilecek.
Jel.
Ve süt cocuğu benle iddiaya girdi senin endamın yetmez dedim anlamadı
Mevsimsel dusus hersey normal dedik dinletemedik
5 ay satış olunca haklıyın sandı
Şimdi nolcak yeni zirve gelince
Bir çekilsin bakalım sonra big time zirve verecek pretcir cocuklarına.
Jel.
O
Abdde spx truncate olmayan olsada olmasada
Dünyada numune
Sedece ve sadece jel tarafından iddia edilen
2003 tepe 2007 tepe ve .......
Ace
yok efendim enflasyon bazında tepe 2000 mis cart curt
Olay olcak o sayim
Alayı bana gelecek
Onların
Daha önce geldiler
Yine gelecekler.
Jel.
Altın gümüş ise 10 numara oldu
Beklenildigi gibi 1700 tum hızıyla yolda
Sonra e çekilirken yogi yine coşar
Sonra yogi 2500 de uyanır
Uyandığında 3000 olur.
Jel.
Altının 5 inci dalgasının ne olduğunu
Bilmeyenler balondan bahsetiyor
Uçan balonla karistiryorlar herhalde
Görecekler 5 inci dalga zamanı gelince
O zaman balon neymiş anlarlar.
Jel.
Gazada gelmeyin azulu yogi burada gaz veren yogi olur
Burayı yakalayamadı çünkü doğal olarak okuzlesecek
Jel ise yogilesecek
1/4 1315 üzerinde her 10 puana short açılır tarafimdan
1/4 açıldı bile.
Jel.
Jelibon patron,
altında 4 diyordum bende, fakat şu son düşüşün yapısı kafa karıştırdı, zaten 4. dalgalarda basit olmaz ve buna görede 5 için henüz erken olmazmı ne dersiniz, yani hem 4 bitmemiş hemde 5 için dönüş seviyelerine kadar düzeltme olmadı diye düşünüyorum.
Bir taraftanda şimdi yukarı devam ederse neredeyse ikili tepemi yapacak, yada yaptı gibi gösterip hah 5 bitti diyenleri avlayacakmı, senaryo çoğaldı, tüm bunlar bence 4. dalgada olduğumuzun işareti demeye devam ediyorum, yinede bu haliyle dönerse 4 yapıştırmak uygun olurmu? nedersin çok güdük ve basit düzeltmeyle altında 4 bitermi sizce?
ben ne olursa olsun 1356$ +-15$ seviyelerini görmeden 4 bitirmez diyorum, ama tabi altın hareketlerine yüksek oranlı vakıf olamadım henüz, biraz bana ters piyasa, sadece sayım yaparak olacak iş değil, heriflerin hareket tarzınıda tam bilemiyoruz, siz bu altın konusunda her yönüyle çok iyisiniz, bu 4 ve 5 meselesine nasıl bakıyorsunuz ve bizler nasıl bakmalıyız bu konuyu biraz daha teferruatlı işler ve paylaşırmısınız? saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri