hedefler,......
bu zamna kadar, 66350(650) maliyet yerine göre hedef koyduk, bu gün bu görüldü,......
artık hedefler önemli olacak,........oynaklık önemli olacak,......
altın vuruş illaki olacak,....
hedefler,......
bu zamna kadar, 66350(650) maliyet yerine göre hedef koyduk, bu gün bu görüldü,......
artık hedefler önemli olacak,........oynaklık önemli olacak,......
altın vuruş illaki olacak,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
iyi akşamlar cümleten,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
KY GENE YAKALANMIŞ DURUYOR
PASTADAKİ DURUMA GÖRE PALANIN SHORTCULARLA İŞİ BİTMEMİŞ GİBİ![]()
PALA DAHA SATIRI ELİNE ALMAMIŞ
ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇTE BU BELLİ OLACAK
YÖNÜNÜZ PALA İLE BİR OLSUN![]()
Günaydın...
sayın GANDİ 65.700 önemli dediniz altına vermiyolar...en azından şimdilik![]()
düşecek gibi oluyo parite hemen devreye giriyo...![]()
19/01/2012 10:27:30 *26 EYLÜL 2022 VADELİ TAHVİLİN YATIRIMCIYA GETİRİSİ %6,35, KUPON ORANI İSE %6,25 OLMUŞTUR-HAZİNE
Hazine orta uzun vadede bu şekilde borçlanmaya devm ederse , orta uzun vadede faizler düşecek diyebilirmiyiz?
bu durum borsayı bu seviyelerde ucuz değerlendirmek gerekmezmi?
birde enflasyon düşerse?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
parite bugün asena gibi kıvırıyo...![]()
19/01/2012 10:27:45 *tahvilin %40'ı abd'deki, %27'si avrupa ülkelerindeki ve %33'ü türkiye'deki yatırımcılara satılmıştır-hazine
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sayın GANDİ
Şimdi kararsız kaldım 66.350 altı 65.700 e mi bakmalıyız...yoksa 350 üstü 66.700 mü eski rakkam ama işe yarar sanırım...![]()
şimdi bak,......
66350 neydi,......bir maliyet yeri....hedefe benzer tarafı varmı,....hiç bir yeri hedefe benzemiyor,....kaldıki bunun bir de parantez içinde (650) si vardı,...
yine kaldıki ,dün hedeflere çalışılmalı demiştim,....
yani 66350 ne diye söyledik,...623xx den adam gelirse buralara maliyetine gelir,...diye....
adamda geldi dün nokta vurdu buraya,....
niye ben yazdım çünkü,......
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri