aftlo ve zulubab tavan olur
aftlo ve zulubab tavan olur
BANGA mühim
the sleeping barber problem daki sleeping barber a döndüm..sıraya geçin uşaklar...)
--Eksiklik Kendi Özümde--
HAZINENIN KUPON ODEMESINDE ORAN YUZDE 2,80 OLDU
bu ne optimizm dostum..![]()
Un lee,
Kar tatilinde misin??
En az 3 HİSSE...
Patronlar kolay gelsin, almaya devam edecekler sanki. Ekran falan da yok 15 dak. gecikmeli rakam var sadece.![]()
endeks 100 tamam der ben kırdım giderim yukarılara![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Bugün kar yağdığını görünce 17:05 de çıktım işten-sarıyer civarı.....saat 21:30 da ancak zincirlikuyuya geldim ki tam o sırada 1 nci köprü avrupa anadolu geçişi trafiğe kapatıldı...Gerekçe: Köprünün Statiği Bozulmuş...o sırada radyodan zincirlikuyu sirkeci trafği açık anonsu duyunca bastım hakikaten de açıktı..sirkeci feribotta az bir sıra vardı...her neyse geçtik karşıya saat 23:00 da evde oldum...düz 6 saat....
Gelelim köprünün trafiğe kapanmasına;
-Köprünün statiği kardan-trafikten bozulmaz
-Bozulsa da onu algılayacak tertibatınız yok
-Köprü trafiğe kapatılmadan önce canlı radyo yayınına bağlanan sürücülerin boğaz köprüsünün üzerini buz tuttu demeleri ile de birleştirince anlıyorum ki; ilgilisi köprüye donma engelleyici kimyasal DÖKMEYE UNUTMUŞ!!!!!!! O şahıslara tahayyül edilebilecek en iyi dileklerimi sunuyorum....Yalanınızı yiyeyim...statiki bozulmuşmuşmuş...
Belediye nin sorumlu olduğu yollar açıktı..Bildiğim kadarıyla köprüler Karayolları Genel Müdürlüğü yetkisinde...Her kar yağdığında aynı muhabbet oluyor. Belediye yolları ilaçladı ama KGM köprüleri unuttu......kapatın gitsin KGM yi bi halta yaramıyorsa iki ilaç dökmekten acizse...
BANGA mühim
uzunlar flat...du bakalım..64500 lere gevserse bı daha bakarız..
spot030..65350-500 aralıı feci...oranın üstünde kalırsa new era gelir...
valla haci,
palatron dı olveys kiks malatron un sıkça başvurduğu taktik, yerel dipten/tepeden ters yine 1 mclik mesafenin katları şeklinde yol almaktır...ve bir kontrat buhar mesafesine kadar gidebilir bu..yani 59800+7500=67300 civarı bilem yapabilir...yapmayabilir de..hehe..
Bunlarda Astenacci Fiyat Seviyeleri... hehe.. 1mc, 2mc, 3mc, 4 mc... 5incisi zaten yok..hehe
BANGA mühim
Bu arada hacıex in ilgisi olduğu için bilgi... dün akşam efektif olmak üzere döviz enstrumanı ağırlıklı BESi, TL ağırlığa çevirdim...hisse fonu bile var..döviz tahcilleri %20 ye düşürdüm ağırlığını...FYI yada cc
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri