Jelibon çok şiddetli bir satış olmayacak gibi, tepeden %8 düşmeye kimsenin itirazı olmaz sanırım. En fazla olacağı o gibi görünüyor.
Jelibon çok şiddetli bir satış olmayacak gibi, tepeden %8 düşmeye kimsenin itirazı olmaz sanırım. En fazla olacağı o gibi görünüyor.
Sevgili Aslan,
Bu düşüş sert 3 düşüş değil, haftaya tepe yenileme bekliyorum.
Yanlız tabii elbette her zaman girdiğimizi düşünmek lazım. Yukarıda zaman analizininde zamanın bittiği söyleniyor sonuçta. a+b kadar c yaptık nerdeyse. Bitmediysede az kaldı.
Öbür konu dediğin doğru tepe geldiyse veya gelince düşüşün boyutu orta vadeyi bozmaz ve alım fıratı olarak 7 marta zirve yapar.
Bu 20 aralık-7 mart tradinin ktitik olayı gelecek satışın şiddeti olacak.
Şiddetli olursa 7 mart dip olacak, aksinde 7 mart tepe olacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altındada amcam 140 puanı verdikten sonra tam gününde 9 +72 saat ve tablodaki 12 sinde tepe yaptı.
Bundada, satışın sertliği yada sert olmaması çok kritiktir.
Her hangi yükselen dip d yukarıyı daha yukarılara taşıyacaktır.
1662 ye d yukarı a yukarıyı koydum önceden söylemiştim zaten bu a yukarı diye.
b dip ardına c yukarı beklenilendir.
Ardından e aşağı ile 4 bitecek ve feza hareketi 5 başlayacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Altında 9 72 saat te amcam beklenildiği gibi geri çekilmeye başladı, haftaya gelecek dipin ardından 1662 geçildiği an cycle inverse (çalışmama) olur ve 23 72 saate yükselir.
Geçilmezsede 23 72 saate düşer.
Her iki durumda gelecek yükselen dip anahtar olacaktır.
Jelibon.
Kısaca basit 1662 short devam eder ama 1662 stop olur.
Jelibon.
ew 3 düşüş en sert ayu sayımı verrsemde,
burada vix orta vadede
nasıl sert olacakmış demektedir.
belkide 2 lerin kandırmacası bu,
ve bunu sonra göreceğiz, düşüş şiddeti, düşüş şiddeti, düşüş diddeti.
Bu vix daha yatay diyor, 3 yok diyor, ew 3 diyor.
Bakacağız bakalım.
Jelibon.
wedge=takoz,
inverse=çalışmama, cyclea darbe, darbe gelirse normalin tersine 12-15-18 gün gider, neden 12-15-18? 72 saatten dolayı.
yogi=ayu,
cycle=döngü
leading=lider,
lagging=arkadan gelir.
mesela işsizlik verileri lagging indicatördür. Asla lider indikatör olamaz, ekonomi düzelmeden işsizlik düzelmez. Borsaya birşey vermez.
Borsa her zaman 3-6-9 ay öncüdür ekonomiden. Liderdir yani.
Fransanın notu düştü? Hangi borsa 2009 dibine en yakındı? Fransız.
Her zaman herşey fiyatlardadır.
Haber maber tırıvırıdır. Aslolan tarihlerdir.
Düşünün abd piyasasının zirvesi nerede? Usamanın öldürüldüğünde. Bu iş böyle. En son ky duyar.
Herhangi Q3 mü? Yine en son ky duyar.
Sonrada derki ha bu fiyatlanıyormuş, basarsın tepesine.
Jelibon.
Gerçi olay kokudan değil,
amerikan verilerinin iyi gelmesinden son dönemde kaynaklanıyor.
ilk müdahale eden ilk toparlandı doğal olarak.
yogi nerde hata yaptı?
Parite dolar yönüne dönünce borsa düşecek sandı.
En mevsimsel halinde yılın son 3 ve ocak ayında bu böyle olmaz.
Hele dolar iyi veriden artıyorsa rut a yarar.
Sonra normale döner.
Jelibon.
Haa,
tarihe inanma,
bari tepede long olma altında.
Bunu yaparsan yanarsın.
Biçer.
Jelibon.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri